Τραγικό: Ξεκόλλησε το λάστιχο σε ασθενοφόρο που μετέφερε διασωληνωμένο νεογέννητο

asthenoforo 3

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός στην περιοχή Τάρμαρος στην Κρήτη , όταν έσκασε το λάστιχο ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο Ηράκλειο διασωληνωμένο νεογέννητο.

Όπως αναφέρει το fonien.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης(25/04) στην περιοχή Τάρμαρος με κατεύθυνση προς Ηράκλειο κι ευτυχώς ο οδηγός του ασθενοφόρου κατόρθωσε να ακινητοποιήσει το όχημα, τοποθετώντας το στην άκρη του δρόμου εγκαίρως, πριν μπουν σε περιπέτειες τόσο το μωρό όσο και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που το συνόδευε στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένιωσε το τιμόνι να τρέμει την ώρα που το όχημα κινείτο με αυξημένη ταχύτητα. Η κατάσταση ήταν επικίνδυνη, καθώς το λάστιχο είχε ουσιαστικά ξεκολλήσει.

Αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά σχολίασαν στο fonien.gr συνδικαλιστές, με τους οδηγούς να κάνουν λόγο για λάστιχα χαμηλής ποιότητας που δεν αντέχουν στον χρόνο.

Βόρεια Εύβοια: 65χρονος ξεψύχησε στο σπίτι του μετά από ανακοπή – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο

Αμέσως μετά το συμβάν έσπευσε στο σημείο όχημα της αστυνομίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ οι γιατροί και το νεογέννητο μπήκαν σε άλλο ασθενοφόρο που είχε ήδη φτάσει ώστε να μεταφερθεί το περιστατικό σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.