Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 15χρονος από πυροβολισμό – Σοκαρισμένοι οι γείτονες από τον άδικο χαμό του

UYESSA

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου ανήλικος τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμό.

Όπως μεταδίδει το thestival, το περιστατικό συνέβη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 15χρονος δέχθηκε πυροβολισμό από πιστόλι και τραυματίστηκε θανάσιμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να τον πυροβόλησε φίλος του.

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά του Ευόσμου, μετά το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε τη Μ. Παρασκευή, με θύμα έναν 15χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα απο εκπυρσοκρότηση όπλου, που περιεργαζόταν ένας συνομήλικος φίλος του. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα GRtimes, κάτοικος της γειτονιάς που γνωρίζει και τις δύο οικογένειες, οι 15χρονοι μαθητές Γ’ Γυμνασίου ήταν φίλοι από το Δημοτικό, ενώ όταν συνέβη το περιστατικό οι γονείς έλειπαν από το σπίτι.

Όπως αναφέρει η ίδια μάρτυρας κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 15χρονος που άφησε τελικά την τελευταία του πνοή, έφερε τραύμα στο πάνω μέρος του προσώπου του, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάτι άλλο εκτός από δυστύχημα.

Διαβάστε Επίσης

ΕΚΤΑΚΤΟ – Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό – ΙΧ καρφώθηκε σε δέντρο[ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Χαλκίδα: Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες του διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα: Γνωστός επιχειρηματίας πίσω από το κύκλωμα που διακινούσε κεταμίνη – Που επεκτείνονται οι έρευνες της Αστυνομίας;

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Αιδηψό