Τραγωδία στην Ορεστιάδα! Κατέρρευσε και πέθανε χορευτής στα «Φανούρεια 2022»

New Project 2022 08 27T161111.634

Σοκ στην Ορεστιάδα! Κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Φανούρεια 2022», ένας 63χρονος χορευτής κατέρρευσε και τελικά πέθανε μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνιση του με το χορευτικό συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, στην ουσιαστικά τελευταία ημέρα των τριήμερων εκδηλώσεων στην Ορεστιάδα τις οποίες διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι», ο άτυχος χορευτής, 63 χρόνων, συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΡΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε.

Αμέσως έτρεξαν κοντά στον 63χρονο γιατρός, νοσηλευτής και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού που είχαν φροντίσει οι διοργανωτές να βρίσκονται συνέχεια στον χώρο των εκδηλώσεων και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Eπιτόπου έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο διακομίσθηκε ο 63χρονος στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, αλλά οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Δίπλα του βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής και παρακολουθούσε σοκαρισμένη και ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε τις τραγικές εξελίξεις, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του από τον Σύλλογο Ανατολικωρομυλιωτών.

fanoureia2022

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό και συνέχισε να χορεύει και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Κομοτηνής.

Φυσικά το τραγικό αυτό γεγονός ήρθε να επισκιάσει τις εκδηλώσεις, οι διοργανωτές πρότειναν να διακοπούν, αλλά οι άνθρωποι από τον σύλλογο της Κομοτηνής ζήτησαν να συνεχιστούν κανονικά. Ωστόσο, οι ίδιοι αποχώρησαν σοκαρισμένοι από την απώλεια του φίλου και συναδέλφου τους.