Τροχαίο: Χαροπαλεύει 25χρονος από σύγκρουση αστικού λεωφορείου με μηχανή

Αστικό

Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με μηχανή σημειώθηκε στις 5.30 το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο αναβάτες του δικύκλου.

Ο ένας παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να παίρνουν την απόφαση να τον διασωληνώσουν. Ο δεύτερος έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά και παραμένει στη χειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το ant1news η σύγκρουση του αστικού λεωφορείου με μηχανή σημειώθηκε στις 05.30 το πρωί, στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο αναβάτες του δικύκλου. Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Εγνατία και Βενιζέλου, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Ο ένας εκ των δύο, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν 25χρονο που φέρει σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και είναι πολυτραυματίας και για τον λόγο αυτόν κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του στη Μονάδα.

Στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου εισήχθη και ο άλλος αναβάτης της μηχανής, 29 ετών. Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι τόσο κρίσιμη, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν οι γιατροί.

Από την Τροχαία Θεσσαλονίκης διεξάγονται έρευνες για το συμβάν.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Καταγγελία αναγνώστη: “Γίνεται της “Πόπης” σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη Χαλκίδα” [ΦΩΤΟ]

Σε 4 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε υπάλληλος του δήμου Κύμης Αλιβερίου για υπεξαίρεση και πλαστογραφία

Αποκαλυπτικό Ρεπορτάζ ΣΚΑΙ – Φάκελος Υγεία: Τα χρόνια προβλήματα των νοσοκομείων [ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα: 41χρονη λήστεψε και χτύπησε ηλικιωμένη στην μέση του δρόμου

Διάρρηξη σε καφέ στα Ψαχνά Ευβοίας τα ξημερώματα – Η κάμερα έπιασε τον δράστη την ώρα που άδειαζε την ταμειακή μηχανή [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]