Βέροια: Βρέφος 11 μηνών εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα – Το πέταξε η μητέρα του

Βρέφος Μωρό

Ενα νεκρό μωρό βρέθηκε χθες βράδυ (1/1) από περαστικούς, στο φράγμα του Αλιάκμονα, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΑΝΤ1, η μητέρα, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να άφησε στο σημείο το παιδί. Είχε προηγηθεί η καταγγελία που έκαναν οι γονείς της, όταν διαπίστωσαν πως η κόρη τους, έπεφτε σε αντιφάσεις και έδειχνε να βρίσκεται σε ένα κόσμο δικό της.

Η 29χρονη μητέρα του, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κλινικές, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι το σκότωσε.

Το άτυχο μωρό είχε γεννηθεί τον Ιανουάριο του 2022. Ήταν παιδί εκτός γάμου, αλλά ο πατέρας το είχε αναγνωρίσει. Οι αστυνομικοί άρχισαν να υποψιάζονται αυτό που είχε συμβεί, όταν κάποια στιγμή η 29χρονη τους είπε ότι είχε πάει βόλτα με το παιδί στο ποτάμι.  Στο σημείο που υπέδειξε η μητέρα έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ σήμερα τα ξημερώματα (2/1) και ανέσυραν το μωρό νεκρό το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα. Η 29χρονη θα οδηγηθεί εντός της ημέρας σε εισαγγελέα, που θα αποφασίσει για την τύχη της.