Βίαιη αποβολή εγκύου – «Με πέταξε στο κρεβάτι και με πατούσε στο κεφάλι για να μου δέσει τα χέρια»

«Με πέταξε στο κρεβάτι και με πατούσε στο κεφάλι για να μου δέσει τα χέρια»

Βίαιη αποβολή εγκύου - «Με πέταξε στο κρεβάτι και με πατούσε στο κεφάλι για να μου δέσει τα χέρια»
Βίαιη αποβολή εγκύου - «Με πέταξε στο κρεβάτι και με πατούσε στο κεφάλι για να μου δέσει τα χέρια»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο που κατηγορείται ότι εξανάγκασε την σύντροφό του να πάρει χάπια και να αποβάλει το μόλις δύο μηνών έμβρυο που κυοφορούσε.

Βίαιη αποβολή εγκύου – «Με πέταξε στο κρεβάτι και με πατούσε στο κεφάλι για να μου δέσει τα χέρια»

Η 19χρονη μίλησε στο Live News για την απόφαση που πάρθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο 27χρονος.

«Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος, μπορεί να κάνει κακό σε εμένα ή στην γιαγιά μου. Μας το είχε πει ότι αν πάει φυλακή θα μας κάνει κακό. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτός ο άνθρωπος δεν νιώθει τύψεις μέσα του που σκότωσε το παιδί μου;».

Σχετικά με την γιαγιά της, που κατηγορεί ο 27χρονος ότι δεν τον ήθελε λόγω της καταγωγής του, η 19χρονη ανέφερε: «Κατηγορεί και την γιαγιά μου, επειδή λέει ότι είναι Αλβανός. Η γιαγιά μου έχει βαφτίσει κοπέλα από την Αλβανία. Ποτέ η γιαγιά μου δεν είχε ρατσιστική πρόσθεσε προς κανέναν».

Η κοπέλα μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο περιέγραψε ότι ο σύντροφός της την πέταξε στο κρεββάτι και την πάταγε στο κεφάλι με το πόδι του για να της δέσει τα χέρια.

«Είχαμε πάει σε μία γυναικολόγο και αν βρεθούνε κάμερες θα δείτε ότι εγώ με την γιαγιά μου έφυγα κι αυτός έμεινε πίσω για αρκετή ώρα. Αυτός επέμενε να πάμε μαζί με τη γιαγιά μου».

Καταλήγοντας η κοπέλα τόνισε: «Ποτέ δεν μου είπε η γιαγιά μου να ρίξω το παιδί».

Ποιοι είναι οι περιοριστικοί όροι που επεβλήθησαν στον 27χρονο για την υπόθεση της Ζακύνθου

Ο 27χρονος πήγε το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή της Ζακύνθου και απολογούνταν για σχεδόν 5 ώρες. Η 19χρονη ισχυρίζεται ότι είναι υπεύθυνος για την βίαιη αποβολή του παιδιού της

Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και να μην πλησιάζει την 19χρονη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το imerazante.gr

Επίσης του επιβλήθηκε:

-καταβολής εγγυοδοσίας (2.000 ευρώ)

-απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

-εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη κοπέλα ισχυρίστηκε ότι υπεύθυνος για τη βίαιη αποβολή του παιδιού της είναι αποκλειστικά ο σύντροφός της.

«Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: ‘Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί’. Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε: ‘Πιες τα’».

Η γιαγιά της 19χρονης υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές από τον 27χρονο, ενώ τόνισε πως η εγγονή της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Την ώρα που ο 27χρονος σύντροφος της νεαρής είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος για την κακοποίηση και την αποβολή της 19χρονης, κοινοί φίλοι του ζευγαριού λένε πως ο 27χρονος ήθελε όσο τίποτα αυτό το μωρό.

Βίαιη αποβολή 19χρονης: Τι λένε οι δικηγόροι του κατηγορούμενου και της καταγγέλουσας