Βίντεο με παράσυρση σκύλου από αυτοκίνητο – Η μάχη του «Μπρούνο» να βρει την όρασή του

Σκύλος Παράσυρση Αυτοκινήτου

Ο σκύλος παρασύρεται από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, με μια κάμερα ασφαλείας να δείχνει όλα όσα έγιναν. Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταματάει, αλλά πατάει γκάζι και εξαφανίζεται…

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Ο σκύλος βγήκε σε δρόμο στη Θεσσαλονίκη και ένα αυτοκίνητο που όπως φαίνεται θα μπορούσε να τον είχε αποφύγει, τον χτυπάει και τον τραυματίζει σοβαρά. Το ΙΧ συνεχίζει την πορεία του και ο σκύλος μένει αιμόφυρτος στο σημείο. Μεταφέρεται σε κτηνιατρείο και πλέον βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

Ένα ακόμη περιστατικό με κακοποίηση ζώου ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ασυνείδητος οδηγός στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης παρέσυρε σκύλο με το αυτοκίνητό του και τον παράτησε αιμόφυρτο. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, αφού τον χτυπάει με το αυτοκίνητο, δεν σταματάει το ΙΧ αλλά συνεχίζει κανονικά την πορεία του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου. Τον σκύλο εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής.

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έλειπαν από το σπίτι και ενημερώθηκαν για το συμβάν μόλις επέστρεψαν από την εργασία τους. Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του», λέει η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο», Γεωργία Λάσπα. Οι ιδιοκτήτες κατέθεσαν μήνυση το περασμένο Σάββατο στο ΑΤ Κουφαλίων και ζητούν να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου.

«Φαίνεται και στο βίντεο ότι σκοπίμως τον χτύπησε, καθώς ο σκύλος βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου», λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου. Δείτε τα βίντεο του thestival.gr…