Βόλος: Συνελήφθη πρώην παίκτρια ριάλιτι – Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά στο σπίτι της

720 703126 25c34f274c 82e2b732125bb751

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης ενός ζευγαριού στα Πλατανίδια του Βόλου, καθώς η 44χρονη γυναίκα, είναι ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι.

Σύμφωνα με το thessaliatv.gr, το ζευγάρι συνελήφθη έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους, όπου αποκαλύφθηκε ότι έκρυβαν κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει όφελος από παράνομη δραστηριότητα ύψους 9.000 έως 12.000 ευρώ, εξοπλισμό παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο και σημαντικό οπλισμό.

Στις λεπτομέρειες της υπόθεσης αναφέρθηκαν ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου Στυλιανός Βαρβάρης και ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου Διαμαντής Καρβέλης.

Το μεσημέρι της Τρίτης το ζευγάρι οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στα Δικαστήρια Βόλου. Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, για κατοχή όπλων και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν τους ανήκουν τα ναρκωτικά και ότι από την κατασχεθείσα κάνναβη δική τους ήταν μόνο μία πολύ μικρή ποσότητα, άνευ σημασίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα στο σπίτι του ζευγαριού οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μικρό οπλοστάσιο. Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο) με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο, κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια και 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων.