Υπόθεση Αναστολής λειτουργίας της Εταιρίας ΤΕΡΝΑ: Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαντούδι η γενική συνέλευση για το θέμα – Αποκλειστικές δηλώσεις [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Πριν από λίγη ώρα, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη γενική συνέλευση,  τειρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασία λόγω του κορονοϊού, αφού υπήρχαν διαθέσιμες μάσκες και αντισηπτικά στο χώρο αρχικά στο Δημαρχείο Μαντουδίου για την ενημέρωση των εργαζομένων της Εταιρίας ΤΕΡΝΑ που έχουν εργολαβικές συμβάσεις  παρουσία του Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργου Τσαπουρνιώτη, του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Κελαϊδίτη, του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Γαλάνη, του Περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Πατσιούρα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ψαχνά Ευβοίας: Απίστευτο ανθρωποκυνηγητό με όπλο σε κεντρικό δρόμο

Στην συνέλευση αυτή τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι εκπρόσωποι της περιφέρειας, μίλησαν αναλυτικά για τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα υπουργεία καθώς και για την επόμενη μέρα της εταιρίας και των εργαζομένων εκφράζοντας κάποια θετικό πρόσημο στην όλη υπόθεση πάντα με επιφυλάξεις.

Δείτε αποσπάσματα από την συνέλευση στο Δημαρχείο Μαντουδίου.

Δείτε τις δηλώσεις, του Δημάρχου Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας Γιώργου Τσαπουρνιώτη, του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Κελαϊδίτη και του περιφερειακού συμβούλου, Γιώργου Πατσιούρα που έδωσαν αποκλειστικά στο eviathema.gr και στον Σωτήρη Μπαρσάκη.

Έπειτα στις 7:00 ακολούθησε η γενική συνέλευση, για όλους τους υπόλοιπους εργαζομένους με τους προαναφερθείς και μεταξύ άλλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ν Ευβοίας, Βαγγέλη Αποστόλου και Μίλτου Χατζηγιαννάκη, του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Δημήτρη Μούντριχα, του Πρώην Βουλευτή Συμεών Κεδίκογλου, του αντιπεριφερειάρχη Ηλία Μπουρμά.

Δείτε την ομιλία στο Γυμνάσιο Μαντουδίου.

Φωτογραφικό Υλικό

Γιώργος Τσαπουρνιώτης
Γιώργος Πατσιούρας
Βαγγέλης Αποστόλου