Άγριο ξύλο μπροστά στα μάτια παιδιών και οικογενειών

χιλο

Σοκ προκαλούν τα πλάνα από το άγριο ξύλο που «έπεσε» μεταξύ δύο ανδρών σε πάρκο παραθαλάσσιας πόλης της Βρετανίας, μπροστά στα μάτια έντρομων παιδιών και οικογενειών.

Τα πλάνα από το άγριο ξύλο σε δημοφιλές παραθάλασσιο θέρετρο της Βρετανίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που ξέσπασε ο καβγάς, με την αστυνομία να ερευνά το περιστατικό.

Στο παρακάτω βίντεο, φαίνονται δύο άνδρες να ξεκινούν τον καβγά ενώ ένας άλλος προσπαθεί να τους χωρίσει και να τους ηρεμήσει. Παράλληλα, φαίνεται κόσμος να κυκλοφορεί γύρω τους, ακόμη και αυτοκίνητα.

Ένας από αυτούς, που δεν φοράει μπλούζα, πλησιάζει και ρίχνει μια γροθιά ακριβώς τη στιγμή που ένας τέταρτος άνδρας έρχεται από πίσω και επιτίθεται στο ίδιο άτομο. Στη συνέχεια, ο άνδρας-στόχος των άλλων δύο πέφτει και σέρνεται στο έδαφος ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν να τον χτυπούν με μένος.

Λόγω της αγριότητας της κατάστασης, ακούγονται ουρλιαχτά στο βάθος ενώ υπάρχει και πλήθος που συγκεντρώνεται στο σημείο, λόγω της φασαρίας, μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά.

Λίγες στιγμές αργότερα, όπως αναφέρει η DailyMail, ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση φαίνεται να τον βοηθούν περαστικοί ενώ τον πλησιάζει μια φανερά αναστατωμένη γυναίκα με ένα παιδί.

Δεν φαίνεται πόσο πολύ μπορεί να έχει χτυπήσει ο συγκεκριμένος άνδρας και τι τραύματα μπορεί να έχει ενώ και άλλοι άνθρωποι σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Αυτός που δεν φοράει μπλούζα έχει μείνει στο σημείο του ξύλου και φαίνεται να τον πλησιάζει μια άλλη γυναίκα, η οποία τον χαστουκίζει.

Η αστυνομία δεν έχει βρει ακόμα τους δράστες ή τους λόγους για τους οποίους ξέσπασε ο άγριος καβγάς και καλεί, όποιον γνωρίζει κάτι, να δώσει πληροφορίες στα αρμόδια όργανα.