Ανεξέλεγκτη η επιδημία στην Ισπανία – «Δύσκολη η ζωή για τους κατοίκους τους επόμενους 5-6 μήνες»

Κορονοϊός Ισπανία

Ο υπουργός Υγείας της Ισπανίας δήλωσε σήμερα ότι η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα δεν βρίσκεται υπό έλεγχο και ότι απαιτείται η λήψη δραστικών μέτρων για την αντιμετώπισή της.

Ο Ανδρέας Τοούλιας στα Ψαχνά Ευβοίας – Αποκλειστικές δηλώσεις στο eviathema.gr για τα Τεστ Covid 19 και την κατάσταση που επικρατεί

Ο Σαλβδόρ Ίλα είπε ότι το υπουργείο εξετάζει, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, την επιβολή περισσότερων περιορισμών στις μετακινήσεις των πολιτών και ότι αναμένει η πανδημία να δυσκολέψει τη ζωή των πολιτών για τους επόμενους πέντε ή έξι μήνες.

Χθες η Ισπανία έγινε η πρώτη χώρα της Δυτικής Ευρώπης που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο κρούσματα από την έναρξη της πανδημίας.

Η Ρωσία κατέγραψε σήμερα 290 νέους θανάτους από COVID-19, ανεβάζοντας τον επίσημο συνολικό αριθμό των νεκρών σε 25.242.

Οι αρχές κατέγραψαν 15.971 νέα κρούσματα κορονοϊού κατά το περασμένο 24ωρο με τα οποία ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανήλθε σε 1.463.306, ο τέταρτος μεγαλύτερος στον κόσμο.

Η μεγαλύτερη αύξηση κρουσμάτων καταγράφηκε στη Μόσχα με 4.413 θετικά τεστ για κορονοϊό.

Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία δημόσιας υγείας, περισσότερα από 55,6 εκατομμύρια τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού έχουν διενεργηθεί στη χώρα μετά την εμφάνιση της πανδημίας και 321.958 ύποπτοι φορείς του ιού παραμένουν υπό ιατρική επιτήρηση.

Newsbeast.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr