Εκλογές ΗΠΑ: Απίστευτη γκάφα από Μπάιντεν – Μπέρδεψε τις εγγονές του και… ζωντάνεψε τον νεκρό γιο του

Τζο Μπαιντεν

Αλλεπάλληλες γκάφες έκανε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, μιλώντας σε υποστηρικτές του στη Φιλαδέλφεια, καθώς μπέρδεψε τις εγγονές του και τους οποίους παρουσίασε τον γιο του, τον Μπο… ο οποίος έχει πεθάνει από το 2015.

Πρωτοπόρος ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων – Ο πρώτος στην Εύβοια με Μηχάνημα Μέτρησης θερμοκρασίας Σώματος

“Ιδού ο γιος μου, Μπο Μπάιντεν, τον οποίο πολλοί από εσάς βοηθήσατε να εκλεγεί στη Γερουσία του Ντέλαγουερ. Ιδού η εγγονή μου, η Νάταλι”, είπε, αγκαλιάζοντας από τους ώμους μια άλλη εγγονή του, τη Φίνεγκαν.

Αντιλαμβανόμενος τι συνέβη, ο 77χρονος βετεράνος πολιτικός, συνέχισε, εμφανώς συγχυσμένος: “Α, όχι, περιμένετε, δεν είναι αυτή”. Και αγκάλιασε τη “σωστή” εγγονή, τη Νάταλι, που είναι κόρη του Μπο.

Ο Μπάιντεν είναι γνωστός για τις γκάφες του.

Ο πρώην αντιπρόεδρος είχε πολύ στενή σχέση με τον γιο του, τον Μπο, για τον οποίο μιλάει συχνά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του. Ο Μπο Μπάιντεν, πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, ο οποιος είχε υπηρετήσει και στο Ιράκ με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, ήταν ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, όμως πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr