Έβαλε μονωτική ταινία σε μαθητή επειδή ήταν… φλύαρος – Η selfie που «έκαψε» τον δάσκαλο

Παιδί

Ένας δάσκαλος από την Βόρεια Καρολίνα παραιτήθηκε όταν ένας μαθητής της έκτης τάξης έστειλε στην μητέρα του μια selfie που τον έδειχνε με ταινία να καλύπτει το στόμα του επειδή ήταν πολύ… φλύαρος στην τάξη. Η μητέρα ζητεί απαντήσεις για το περιστατικό που έκανε το παιδί της να αισθάνεται «ταπεινωμένο».

Η Catherine Webster είπε ότι ο 11χρονος γιος της Brady, μαθητής στο Smithfield Middle School, έστειλε μήνυμα με την ανησυχητική φωτογραφία στις 13 Φεβρουαρίου.

Είπε ότι το στόμα του παιδιού της καλύφθηκε από τη μονωτική ταινία δύο ή τρεις φορές από έναν δάσκαλο, κάτι που την οδήγησε να ενημερώσει τον διευθυντή του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια της ΕΔΕ, σχετικά με τους ανησυχητικούς ισχυρισμούς, αποκαλύφθηκε ότι αυτή η συμπεριφορά συνεχιζόταν για αρκετούς μήνες και ότι και άλλοι μαθητές είχαν την ίδια μεταχείριση.

mathitis

Το αγόρι είπε επίσης ότι ο δάσκαλος, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, έδενε και τους καρπούς των μαθητών μεταξύ τους.

Ο δάσκαλος παραιτήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, 4 ημέρες μετά το περιστατικό.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Σταθμευμένο όχημα λαμπάδιασε στην Νέα Αρτάκη [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 71χρονο

Χαλκίδα: Το λιμενικό έπιασε επ’ αυτοφώρω παράνομο αλιαία στα Σκορπονέρια

Χαλκίδα: Το λιμενικό συνέλαβε 50χρονη για ναρκωτικά έξω από το σπίτι της [ΦΩΤΟ]

Πολιτικό θρίλερ στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων – Μπουροδήμος σε Ψαθά: “Είναι επικίνδυνη η θέση του Δημάρχου περί αναρμοδιότητας.”

“Μαρία Τσάλα”: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Ρωσίδα κατάσκοπο – Κατατέθηκε πλαστό ενοικιαστήριο συμβόλαιο στο Αλιβέρι [ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Φωτιά σε συμβολαιογραφείο στα Ψαχνά – Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς [ΦΩΤΟ]