Φρικτός θάνατος 6χρονης – Την κλείδωσαν σε κλουβί σκύλου οι θετοί γονείς της

ΘΕΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του θανάτου ενός 6χρονου κοριτσιού στη Χαβάη από τους θετούς γονείς της.

Την αποκάλυψη έκανε η μεγαλύτερη αδερφή με την 6χρονη να χάνει τη ζωή της με φρικτό τρόπο . «Οι θετοί γονείς μου κλείδωσαν την 6χρονη αδερφή μου μέσα σε κλουβί σκύλου στην τουαλέτα του σπιτιού. Της είχαν κλείσει με μονωτική ταινία το στόμα και τη μύτη, δεν ξύπνησε ποτέ. Μου είπαν να το κρατήσω μυστικό» κατέθεσε στους αστυνομικούς η λίγο μεγαλύτερη – και η ίδια υιοθετημένη – αδερφή της Ιζαμπέλα Καλούα.

Οι θετοί γονείς του κοριτσιού ο 52χρονος Ισαάκ και η 43χρονη Λεχούα Καλούα είχαν πάει στο αστυνομικό τμήμα και είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της 6χρονης Ιζαμπέλα στις 13 Σεπτεμβρίου. Ειπαν στους αστυνομικούς ότι η τελευταία φορά που την είχαν δει, ήταν όταν έπεσε για ύπνο στο δωμάτιό της το προηγούμενο βράδυ και από τότε έχουν χάσει τα ίχνη της.

Τα πράγματα ωστόσο ήταν εντελώς διαφορετικά. Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν το ζευγάρι με την 12χρονη αδερφή του θύματος να κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Οπως είπε οι γονείς της ήταν υπεύθυνοι για τον θάνατό της αδερφής της αλλά την ανάγκασαν να μην μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η 12χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι οι θετοί γονείς της έβαλαν την αδερφή της σε ένα κλουβί σκύλου, της έκλεισαν το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία και την άφησαν στην τουαλέτα του σπιτιού. «Δεν ξύπνησε πάλι» είπε η 12χρονη, ενώ στην ανατριχιαστική περιγραφή της πρόσθεσε τα εξής: «Λίγο αργότερα η μητέρα γέμισε την μπανιέρα με νερό και βύθισε την Ιζαμπέλα μέσα, μάλλον για να δει αν θα ξυπνήσει, αλλά αυτό δεν συνέβη. Μετά με φώναξαν για να την κουβαλήσουμε και να την πάμε στο δωμάτιό της».

Μετά από αυτό οι Αρχές προχώρησαν συνέλαβαν την περασμένη Τετάρτη τον Ισαάκ και τη Λεχούα.

Οι αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα μετά από στοιχεία των δικαστικών εγγράφων μετά την κατάθεση της 12χρονης, η οποία κατάλαβε ότι η αδερφή της είχε πεθάνει όταν την είδε σε αυτή την κατάσταση. Οπως σημείωσε το περιστατικό είχε γίνει πριν από δύο μήνες.

Οσον αφορά τη σορό της 6χρονης δεν έχει βρεθεί προς το παρόν, ενώ ο δικηγόρος του ζευγαριού επιμένει ότι είναι αθώοι.

Μετά από αυτό η μητέρα της πήγε και άδειασε το νερό από την μπανιέρα, αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα, ενώ ο πατέρας της λίγες μέρες μετά απευθύνθηκε στο νοσοκομείο με την αιτιολογία ότι έχει κορονοϊό. Η 12χρονη, ωστόσο, το διέψευσε λέγοντας ότι είχε πάρει άδεια από την δουλειά για να βοηθήσει τη μαμά να απαλλαγεί από τα αποδεικτικά στοιχεία.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News