Ηλικιωμένος σκύλος αλυσοδεμένος στη στέγη για δύο χρόνια βρίσκει το ιδανικό σπίτι

Ηλικιωμένος σκύλος αλυσοδεμένος

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Ο Terry και ένας άλλος σκύλος ζούσαν μια άθλια ζωή στην κορυφή μιας στέγης στην Πόλη του Μεξικού. Ηλικιωμένος σκύλος αλυσοδεμένος στη στέγη για δύο χρόνια βρίσκει το ιδανικό σπίτι

Τα δύο μικρά σκυλιά ήταν ματ και αλυσοδεμένα σε μια ταράτσα για 2 χρόνια πριν σωθούν. Ένας ανήσυχος γείτονας διαμαρτυρήθηκε στις μεξικανικές αρχές και τα δύο σκυλιά τελικά απελευθερώθηκαν και διασώθηκαν από τη Silvia του La Casa del Mestizo.

Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να ξυριστούν τα δύο σκυλιά, αλλά σύντομα ήταν χνουδωτά και χαρούμενα και έτοιμα να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή. Ο αδελφός του Terry υιοθετήθηκε γρήγορα και πήγε να ζήσει στο Μόντρεαλ. Ο Terry έπρεπε να περιμένει λίγο περισσότερο, αλλά με τη βοήθεια του West Coast Paws, επτά μήνες αργότερα έπεσε στην αντίληψη του Lee και του Danny.

Το ζευγάρι είδε τη φωτογραφία του στην ιστοσελίδα West Coast Paws και κάτι πάνω του άγγιξε την καρδιά τους. Τότε, λοιπόν, ήρθε το ερώτημα, πώς να μεταφέρουν τον Terry από το Μεξικό στο Βανκούβερ του Καναδά;

Με τη βοήθεια κάποιων εθελοντών ο Terry έφτασε με ασφάλεια στο Σιάτλ και τον παρέλαβαν ο Lee και ο Danny. Από τότε που έφτασε στο νέο του σπίτι, ο Terry (τώρα Teddy) αγκαλιάζει ολόψυχα τη δεύτερη ευκαιρία του. Οι νέοι του γονείς λένε ότι είναι πολύ κοινωνικός και περίεργος και αγαπάει τη ζωή. Αυτό δείχνει πόσο ανθεκτικοί μπορούν να γίνουν οι σκύλοι!

Πηγή