ΗΠΑ: Το λαμπραντόρ που πήρε πτυχίο σε 6 χρόνια λογικά μπορεί να μας κάνει ιδιαίτερα

skilos ptihio panepistimiou 1.png

6 μόλις χρόνια χρειάστηκε για να πάρει το πτυχίο του ένα 8χρονο λαμπραντόρ ονόματι Μουζ. Ο σκύλος αποφοίτησε με επιτυχία από το φημισμένο Αμερικανικό πανεπιστήμιο Virginia Tech και είναι πλέον πτυχιούχος κτηνίατρος, αν και δε γνωρίζουμε αν πρόκειται να ασκήσει το επάγγελμα.skilos ptihio panepistimiou 12.png

skilos ptihio panepistimiou 13.png

Πιο συγκεκριμένα, το πανεπιστήμιο έδωσε δίπλωμα ιατρικής στον εν λόγω καλύτερο φίλο του ανθρώπου για τον ανταμείψει για την πολυετή προσφορά του στο ίδρυμα. Το λαμπραντόρ ήταν σκύλος θεραπείας στο Kέντρο Sυμβουλευτικής Cook από το 2014 και ο ρόλος του ήταν να βοηθά τους φοιτητές να ξεπεράσουν ψυχικά τραύματα, άγχος και άλλα ζητήματα ψυχικής υγείας.

Στα 6 χρόνια που υπηρέτησε από το πόστο αυτό το πανεπιστήμιο (μαζί με άλλα 3 σκυλιά), ο Μους συμμετείχε σε 7.500 συνεδρίες. Εκτός από αυτά, ο Μουζ παρίσταται επίσης σε αθλητικούς αγώνες και άλλα events – μία αρκετά busy επαγγελματική δραστηριότητα για έναν σκύλο.

Κάπου εκεί οι πανεπιστημιακές αρχές κατέληξαν ότι του αξίζει κάτι παραπάνω από μπισκότα και χάδια, οπότε αποφάσισαν να τον βραβεύσουν. Η τελετή μάλιστα μαγνητοσκοπήθηκε για να μείνει για πάντα στα πρακτικά:

Πτυχίο κτηνιατρικής σε 6 χρόνια πάντως δεν είναι καθόλου άσχημο σκορ, οι εξυπνάδες για την ηλικία του αν μετρηθεί σε χρόνια ανθρώπου (δηλαδή μεσήλικας και βάλε) είναι απλά.