Μεγάλη έκρηξη σε κεντρικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης – Σκληρές εικόνες

Μεγάλη έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης σημειώθηκε λίγο πριν τις 3:30 το μεσημέρι, προκαλώντας πανικό στους πολίτες και συναγερμό στις τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η έκρηξη οφείλεται σε βομβιστή αυτοκτονίας σε περιοχή που υπήρχαν πολλοί πολίτες. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, υπάρχουν τουλάχιστον 11 τραυματίες, ενώ υπάρχουν φόβοι και για νεκρούς.

Ο τοπικός κυβερνήτης Vasip Sahin δήλωσε ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν από την επίθεση. Όμως ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε μία ώρα αργότερα, καθώς ένας ακόμη άνθρωπος πέθανε από τα τραύματά του στο νοσοκομείο. Τρεις Ισραηλινοί ήταν μεταξύ των τραυματιών, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, στηριζόμενα στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, αλλά οι εθνικότητες των άλλων θυμάτων δεν επιβεβαιώθηκαν αμέσως.

Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Μερικά δείχνουν τους ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι μόλις ακούν τον ήχο της έκρηξης ενώ άλλα δείχνουν σορούς διαμελισμένες.

Δείτε βίντεο:

Πηγή enikos/protothema