Νέα Υόρκη: Δασκάλα ισπανικών … ρούφηξε τη ρώγα γυμνόστηθου άνδρα μπροστά στους μαθητές της (Βίντεο)

Λίγο νωρίτερα έτρωγε μακαρόνια ενώπιον των μαθητών της

ΔΑΣΚΑΛΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Σε μπελάδες έχει βρεθεί μια δασκάλα Ισπανικών στη Νέα Υόρκη, η οποία θεώρησε καλή ιδέα να προβεί σε μια κάπως… παρατραβηγμένη πράξη οικειότητας με έναν άγνωστο γυμνόστηθο άνδρα, ενώ δίδασκε εξ αποστάσεως τους μαθητές της μέσω Zoom.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Αμάντα Κ. Φλέτσερ, δασκάλα στο «Columbia Secondary School for Math, Science, and Engineering» τέθηκε σε διαθεσιμότητα εν αναμονή της πειθαρχικής διαδικασίας για το αμφιλεγόμενο περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Εύβοια: Εκλεγμένος βουλευτής καλύπτει στενό του συνεργάτη;

Αν και η πράξη της 37χρονης εκπαιδευτικού είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό, αυτή είναι η πρώτη φορά που διέρρευσε στη δημοσιότητα το βίντεο όπου η Φλέτσερ εμφανίζεται να ρουφάει τη ρώγα ενός γυμνόστηθου άνδρα on camera, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το διαδικτυακό της μάθημα.

Στο κλιπ διάρκειας 11 δευτερολέπτων που δημοσιεύει η New York Post, η «προφεσόρα Φλέτσερ» (όπως την αποκαλούν οι μαθητές της) εμφανίζεται να… δείχνει την τρυφερότητά της στον άγνωστο κύριο, και στη συνέχεια να στρέφεται ξανά στην κάμερα και να χαμογελά ευχαριστημένη.

Ένας από τους μαθητές της Φλέτσερ είπε στους αρμόδιους που διερευνούν το συμβάν ότι, κατά τη διάρκεια του μαθήματος της 30ης Σεπτεμβρίου, η Φλέτσερ έτρωγε για αρκετή ώρα μακαρόνια με τον γυμνόστηθο άνδρα να στέκεται πίσω της, προτού… πάρει μια γεύση και από εκείνον. Στη συνέχεια επέστρεψε στη ροή του μαθήματος σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Η έκθεση της υπηρεσίας SCI που ανέλαβε τη διερεύνηση του ζητήματος αναφέρει ότι υπάρχει ένα άλλο κλιπ που «δείχνει το πρόσωπο της Φλέτσερ πάνω στο στήθος ενός άνδρα αγνώστου ταυτότητος να κινείται μπροστά και πίσω, υποδηλώνοντας ότι ρουφούσε τη ρώγα του». Η καθηγήτρια αρνήθηκε να μιλήσει στην SCI και δεν έχει κάνει ακόμα κανένα σχόλιο για την υπόθεσή της.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σεισμός πριν λίγο στην Εύβοια…

Επεισόδια στο γήπεδο της Θήβας – Τραυματίστηκε νεαρός παίχτης του Ηρακλή Ψαχνών [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Βυθίστηκε στο Πένθος ο Δήμος Χαλκιδέων – 56χρονος δημοτικός υπάλληλος έχασε την μάχη με τον κορονοϊό

Πανικός στην Χαλκίδα – Άρχισε να του κλοτσάει το αυτοκίνητο γιατί δεν τον άφησε να περάσει στην διάβαση πεζών

Εύβοια: Οι αυθαιρεσίες τοπικού προέδρου που ξεσήκωσαν έναν ολόκληρο Δήμο… [ΦΩΤΟ]

Χαλκίδα Ευβοίας: Εξιχνιάσθηκε κλοπή μετά από 4 μήνες – Ο Δράστης είχε αφαιρέσει τηλεόραση και χρήματα

Χαλκίδα Ευβοίας: Κυκλοφορούσε παράνομα με μεθαδόνη στην τσέπη

ΠΑΝΙΚΟΣ – Χαλκίδα Ευβοίας: Άγρια καταδίωξη της αστυνομίας ύποπτου οχήματος – Ο έλεγχος ρουτίνας “που ξεσήκωσε” τις δυνάμεις της αστυνομίας

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο