Πέθανε 42χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων – Το συγκινητικό «αντίο» του καναλιού που εργαζόταν

Η Έμιλι Μάτσον, αγαπημένη παρουσιάστρια ειδήσεων της Πενσιλβάνια πέθανε σε ηλικία μόλις 42 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και τους συναδέλφους της

thleorasi

Μία αγαπημένη παρουσιάστρια ειδήσεων της Πενσυλβάνια που χαρακτηρίζεται ως «λαμπερό φως» στην αίθουσα σύνταξης ειδήσεων του σταθμού πέθανε σε ηλικία 42 ετών, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εταιρεία του σταθμού της.

Η Emily Matson εργαζόταν στο Erie News Now με έδρα το Keystone State για σχεδόν 20 χρόνια, ανέφερε η Lilly Broadcasting σε μια δήλωση.

«Με πολύ βαριά καρδιά μάθαμε τον θάνατο της αγαπημένης μας παρουσιάστριας ειδήσεων του Erie News Now, Έμιλι Μάτσον», τονίζεται στη δήλωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του σταθμού.

«Η Έμιλι ήταν ένα λαμπρό φως στην αίθουσα σύνταξης των ειδήσεων, παρέχοντας ειδήσεις με πάθος και αγάπη για την κοινότητα του Έρι και τη Βορειοδυτική Πενσυλβάνια. Αγαπούσαμε πολύ την Έμιλυ και η καρδιά μας είναι στην οικογένεια Μάτσον και τον σύζυγό της Ράιαν αυτή τη στιγμή».

Πέθανε 42χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων

To “αντίο” στον αέρα του καναλιού

Περισσότερες πληροφορίες για το θάνατό της, συμπεριλαμβανομένης της αιτίας, δεν έγιναν αμέσως γνωστές.

Η Μάτσον έγινε παρουσιάστρια στον σταθμό αφού προηγουμένως ήταν ρεπόρτερ και παραγωγός πρωινής εκπομπής, σύμφωνα με μια βιογραφία της στον ιστότοπο του Erie News Now.

“Πρέπει να ονειρεύομαι! Παρουσιάστρια στην πόλη μου! Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι στην Έρι, λέγοντας ιστορίες που επηρεάζουν τους γείτονές μου κάθε μέρα», σημείωνε στο βιογραφικό της.