ΣΟΚ: 27χρονος ποδοσφαιριστής δολοφόνησε με σφυρί την 57χρονη πρώην σύντροφό του

New Project 2022 08 26T103532.438

Σοκαρισμένη είναι η Ιταλία τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση της δολοφονίας της 57χρονης Αλεσάντρα Ματεούτσι από τον 27χρονο πρώην σύντροφο της και ποδοσφαιριστή, Τζιοβάνι Παντοβάνι.

Ο ποδοσφαιριστής και μοντέλο από την Ανκόνα, Τζιοβάνι Παντοβάνι, δολοφόνησε την Αλεσάντρα Ματεούτσι στην Μπολόνια με ένα σφυρί την περασμένη Τρίτη (23/8).

Ο Παντοβάνι περίμενε την Ματεούτσι επί δύο ώρες στην είσοδο του κτιρίου όπου έμενε. Όταν η 57χρονη γύρισε στο σπίτι της, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής την αιφνιδίασε, την χτύπησε με τα χέρια του και στη συνέχεια με ένα σφυρί.

Η Αλεσάντρα Ματεούτσι προσπάθησε να σωθεί, φωνάζοντας για βοήθεια, με τους γείτονες να τρέχουν για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, η 57χρονη υπέκυψε στα τραύματα της πριν έρθει το ασθενοφόρο, την ώρα που ο δολοφόνος της, Τζιοβάνι Παντοβάνι, περίμενε τους αστυνομικούς για να τον συλλάβουν.

New Project 2022 08 26T103459.535

Το θύμα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα

Η αδερφή της Ματεούτσι αποκάλυψε ότι η 57χρονη φοβόταν τον 27χρόνο, ο οποίος μπορεί να μην την είχε χτυπήσει ποτέ στο παρελθόν, ωστόσο ζήλευε παθολογικά κι είχε τρομερά ξεσπάσματα.

Όταν εκείνη, μάλιστα, δεν του απαντούσε στο τηλέφωνο, εκείνος τηλεφωνούσε στην οικογένειά της και έβριζε. Το θύμα είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του 27χρονου.

Πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα

Το ζευγάρι ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο. Η 57χρονη ήταν αντιπρόσωπος σε οίκο γυναικείων ενδυμάτων στην Μπολόνια, ενώ ο ο 27χρονος έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν  μοντέλο.

Το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ωστόσο όλα άλλαξαν όταν ο Παντοβάνι άρχισε να γίνεται καταπιεστικός και να ζηλεύει παράφορα τη σύντροφο του.

Εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν τον περασμένο Ιανουάριο, με τον δολοφόνο να ξεκινάει την παρακολουθεί και να της κάνει τη ζωή δύσκολη.

Η ίδια έκανε στις 29 Ιουλίου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, αλλά αυτά δεν εκδόθηκαν ποτέ, καθώς η αστυνομία περίμενε να εξετάσει μάρτυρες που έλειπαν σε διακοπές για να ολοκληρώσει την έκθεση.