ΣΟΚ: Συνελήφθη 10χρονη – Σκότωσε γυναίκα που μάλωνε με την μητέρα της

koritsi

Ένα 10χρονο κορίτσι συνελήφθη στο Ορλάντο των ΗΠΑ, καθώς πυροβόλησε θανάσιμα μια γυναίκα που μάλωνε με τη μητέρα της, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Σε δήλωση μετά το περιστατικό, η εισαγγελέας ανέφερε ότι το γραφείο της έχει αρχίσει να ερευνά την υπόθεση και “θα εξετάσει όλα τα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας του παιδιού και όλων των περιστάσεων, όταν θα αποφασίσει για τις κατηγορίες”. Μέχρι στιγμής, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, με την εισαγγελέα να επισημαίνει ότι είναι “μία από τις πιο τραγικές υποθέσεις που έχω δει στην 22χρονη καριέρα μου”.

Στα χέρια των αρχών είναι και η μητέρα του κοριτσιού, όπως αναφέρει το CNN.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο πυροβολισμός σημειώθηκε το βράδυ της 30ης Μαΐου, όταν η μητέρα του παιδιού και το 41χρονο θύμα, άρχισαν να μαλώνουν έξω από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων.

Το παιδί ήταν μαζί με τη μητέρα του την ώρα της λογομαχίας, σύμφωνα με τις αρχές, οι οποίες επικαλούνται μάρτυρες. Η μητέρα φέρεται να ξεκίνησε τον καυγά, γρονθοκοπώντας το θύμα, το οποίο ανταπέδωσε.

Φίλος του θύματος, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, είπε στις αρχές ότι προσπάθησε να σταματήσει τον καβγά, αλλά το θύμα προσπάθησε να ξαναπιαστεί στα χέρια με τη μητέρα. Στη συνέχεια φέρεται να είδε το παιδί να κρατά ένα μαύρο πυροβόλο όπλο πριν ρίξει “ένα με δύο πυροβολισμούς”. Το παιδί στη συνέχεια φέρεται να φώναξε “δεν έπρεπε να χτυπήσει τη μαμά μου”.

Η 41χρονο μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της περιοχής όπου αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.