Στιγμές τρόμου: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αντίπαλους οπαδούς και σκότωσε γυναίκα στο Μεξικό

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αντίπαλους οπαδούς και σκότωσε γυναίκα στο Μεξικό

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και τουλάχιστον άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, μετά τον αγώνα Μοντερέι-Σάντος Λαγκούνα (2-0), όταν τους παρέσυρε όχημα που ανήκε σε οπαδό της Σάντος Λαγκούνα σύμφωνα με ΜΜΕ στο Μεξικό.

Το περιστατικό συνέβη μετά από τον αγώνα ποδοσφαίρου στο Τορεόν, στο βόρειο Μεξικό, ανακοίνωσε σήμερα (22/1) η Μοντερέι. Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αντίπαλους οπαδούς και σκότωσε γυναίκα στο Μεξικό

«Λυπούμαστε βαθιά που ένας μία από τους φιλάθλους μας πέθανε και ότι αρκετοί οπαδοί τραυματίστηκαν στα γεγονότα που συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Τορέον», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο, μετά από τον αγώνα, οπαδός της Σάντος Λαγκούνα οδήγησε ένα φορτηγό στους αντίπαλους οπαδούς.

«Σε αυτό το στάδιο, οι φερόμενοι υπεύθυνοι για αυτά τα γεγονότα συνελήφθησαν και τέθηκαν στη διάθεση των τοπικών αρχών», ανέφερε η Σάντος Λαγκούνα.

Η LigaMX, το Μεξικανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, εξέφρασαν από την πλευρά τους την «εμπιστοσύνη» τους ότι οι αρχές θα συνεχίσουν γρήγορα την εν εξελίξει έρευνα.

https://twitter.com/TUDNMEX/status/1749409429819121679