Sun: Ο Πούτιν έχει κρυφή εξώγαμη κόρη με πρώην καθαρίστρια και νυν εκατομμυριούχο (pics)

Πούτιν

O Βλαντιμίρ Πούτιν – σύμφωνα με δημοσιεύματα – έχει μία «κρυφή» εξώγαμη κόρη από την φερόμενη ερωμένη του Svetlana Krivonogikh, η οποία κάποτε εργαζόταν ως καθαρίστρια και σήμερα η περιουσία της εκτιμάται πάνω από 100 εκατ. δολάρια! Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν τον πρόεδρο της Ρωσίας να απέκτησε την κόρη του με την Svetlana το 2003, και ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Νεαρή γυναίκα διακωμωδούσε πριν μια εβδομάδα στο Tik Tok τον Κορονοϊό και μετά από δύο μέρες βγήκε θετική μαζί με τον γιό της

Η μητέρα της 17χρονης, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun», φέρεται να είχε συνοδεύσει πολλές φορές τον Βλαντιμίρ Πούτιν στα αεροπορικά του ταξίδια κατά την δεκαετία του ’90, και ενώ η καριέρα και η δημοφιλία του χάραζε ανοδική τροχιά. Η φερόμενη ως ερωμένη του προέδρου της Ρωσίας εργαζόταν κάποτε ως καθαρίστρια και κατοικούσε σ’ ένα κοινωνικό διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη, το οποίο όμως αντικαταστάθηκε από μια πολυτελέστατη κατοικία λίγο μετά τη γνωριμία της με τον Πούτιν.

Πούτιν

Η σχέση της με τον Πρόεδρο υποτίθεται ότι έληξε περίπου την ίδια περίοδο που ο Πούτιν «ήρθε πιο κοντά» με την Αλίνα Καμπάεβα, με την οποία φέρεται να απέκτησε δίδυμα το 2018 και έκτοτε δεν έχει θεαθεί δημόσια από κανέναν.

Σήμερα η Svetlana Krivonogikh είναι μέτοχος σε τράπεζα στην οποία είχαν επιβληθεί κυρώσεις από τη Δύση, λόγω των στενών δεσμών του ιδρύματος με το Ρώσο Πρόεδρο. Επίσης, φαίνεται πως διευθύνει το νυχτερινό κλαμπ «Leningrad Centre», διάσημο για τα ερωτικού περιεχομένου σόου του με ακροβατικά και χορευτικά από ημίγυμνες performers.

Η πιθανή σχέση του Βλαντιμίρ Πούτιν με την Svetlana Krivonogikh, όπως και το ενδεχόμενο του να είναι πατέρας της 17χρονης σήμερα κόρης της, ήρθε στο φως από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Projekt. Σύμφωνα με το δημοσίευμα – αν και φωτογραφίες της 17χρονης δεν έχουν δημοσιευτεί – ειδικός αναλυτής από το πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ στη Βρετανία, που είδε φωτογραφία της, υποστηρίζει πως η ομοιότητα μεταξύ εκείνης και του προέδρου της Ρωσίας είναι «εξαιρετική».

Ο εκπρόσωπος τύπου του Προέδρου, Dmitry Peskov, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τον αν ο πρόεδρος γνωρίζει τη γυναίκα, απάντησε: «Έχω ερωτηθεί ξανά σχετικά με αυτό το όνομα, δεν μου λέει κάτι». Πάνω σε αυτό, ένας από τους συντάκτες του άρθρου του Projekt, ο Andrey Zakharov, σχολίασε στο Twitter: «Κανείς δεν νοιάζεται για το αν ο Peskov γνωρίζει την Svetlana Krivonogikh…Αυτό που τον ρώτησαν είναι αν την ξέρει ο Πούτιν».

Newsit.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr