Τα ιπτάμενα αντικείμενα πυροδοτούν θεωρίες συνωμοσίας – Πρόκειται για UFO; [ΒΙΝΤΕΟ]

θεωρίες συνωμοσίας – Πρόκειται για UFO

Στον ρυθμό μιας σειράς εμφανίσεων περίεργων ιπτάμενων αντικειμένων στον εναέριο χώρο πολλών κρατών ζει τις τελευταίες μέρες ο πλανήτης με τα σενάρια να αναφέρουν ότι πρόκειται για κατασκοπευτικά μπαλόνια και τις θεωρίες συνωμοσίας να λένε ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για UFO.

Το θρίλερ με τα παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου όταν μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ κατέρριψαν ένα μπαλόνι που πετούσε στον εναέριο χώρο της χώρας πάνω από τον Ατλαντικό.

Οι Αμερικανοί μίλησαν για κατασκοπευτικό μπαλόνι των Κινέζων.

Οι Κινέζοι μίλησαν για μπαλόνι μετεωρολογικών ερευνών, που είχε χάσει την πορεία του.

https://twitter.com/BPartisans/status/1621447981550419968

Τα τρία αντικείμενα που κατέρριψαν οι ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ έχουν καταρρίψει ως τώρα τρία περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα που πετούσαν πάνω από τον εναέριο χώρο τους. Την Παρασκευή (10.2.2023) και το Σάββατο (11.2.2023) καταρρίφθηκαν κι άλλα ιπτάμενα αντικείμενα. Το ένα πετούσε πάνω από την Αλάσκα στον Καναδά και οι Καναδοί και Αμερικανοί το… έριξαν μαζί.

Απόρρητη έκθεση για UFO υποστηρίζει ότι τέτοιες «επαφές» κρύβουν κινδύνους και αφήνουν προβλήματα στους μάρτυρες

Σαν να μην έφτανε αυτό, αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη κατέρριψαν άλλο ένα ιπτάμενο αντικείμενο που πετούσε πάνω από την λίμνη Χιούρον στο Μίτσιγκαν χθες.

Συνολικά 4 ιπτάμενα αντικείμενα έχουν καταρριφθεί από τον ουρανό σε ΗΠΑ και Καναδά. Στις ΗΠΑ τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν ήταν το ένα στο μέγεθος ενός αυτοκινήτου, το άλλο ήταν κυλινδρικό και το άλλο ήταν οκταγωνικό. Σε αντίθεση με το κινέζικο μπαλόνι, που καταρρίφθηκε πρώτο, τα άλλα τρία αντικείμενα δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

2023 02 07T155710Z 1774864528 RC2F6Z95VG4J RTRMADP 3 USA CHINA BALLOON 1200x800 1 2023 02 07T155711Z 218054144 RC2F6Z91OFNV RTRMADP 3 USA CHINA BALLOON 1200x800 1

Οι θεωρίες συνωμοσίας

Οι Αμερικανοί θεωρούν ότι τα αντικείμενα αυτά πρέπει να είναι κατασκοπευτικά. Δεν το λένε αυτό, όμως, με σιγουριά. Κάποιοι και μάλιστα επίσημοι, αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να είναι… κάτι που δεν ξέρει κανείς… Με λίγα λόγια, UFO. Αν και δεν το λένε επίσημα.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, στρατηγός, Γκλεν Ντ. ΒανΧερκ είπε χθες (12.2.2023) ότι δεν αποκλείει τίποτα για την… προέλευση των αντικειμένων.

«Θα αφήσω την κοινότητα της Αντικατασκοπείας να μάθει τι είναι αυτά. Δεν έχω αποκλείσει τίποτα αυτή τη στιγμή. Συνεχίζουμε να αξιολογούμε κάθε άγνωστη απειλή ή πιθανή απειλή που προσεγγίζει τη Βόρεια Αμερική με μια προσπάθεια να τις εντοπίσουμε», είπε ο στρατηγός.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Οι παράξενες εκθέσεις

Την ίδια ώρα τροφή στις θεωρίες συνωμοσίας περί UFO δίνει μια αναφορά από το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικής Πληροφορίας (ODNI) σχετικά με τις θεάσεις UFO στις ΗΠΑ.

Η έκθεση ανέφερε ότι οι εμφανίσεις UFO αυξήθηκαν σημαντικά μεταξύ Μαρτίου 2021 και Αυγούστου 2022. Επίσης τονιζόταν ότι κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου, αναφέρθηκαν 247 νέες θεάσεις αντικειμένων, κυρίως από πιλότους και προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με μια άλλη έκθεση του Πενεταγώνου που κυκλοφόρησε φέτος, ο αριθμός των παρατηρήσεων ιπτάμενων αντικειμένων έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Το Πεντάγωνο συνέλεξε 366 αναφορές για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό.

«Περισσότερα από τα μισά είχαν ασυνήθιστα χαρακτηριστικά», σύμφωνα με την έκθεση. Υπάρχουν 195 περιπτώσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως μπαλόνια (163), drones (26) και άλλα, όπως πτηνά, μετεωρολογικά φαινόμενα, αερομεταφερόμενα συντρίμμια, όπως πλαστικές σακούλες (6).

Ωστόσο, υπάρχουν 171 θεάσεις, η προέλευση των οποίων δεν έχει βρεθεί ακόμα.

«Μερικά από αυτά τα… αχαρακτήριστα αντικείμενα φαίνεται να έχουν επιδείξει ασυνήθιστα χαρακτηριστικά πτήσης ή ικανότητες απόδοσης. Απαιτούν περαιτέρω ανάλυση», αναγνώρισε το Πεντάγωνο.

Πηγή newsit.gr

Διαβάστε Επίσης