Θρίλερ: Αντιδήμαρχος βρέθηκε σταυρωμένος σε χωράφι

χωραφι

Επίθεση σπάνιας βιαιότητας δέχθηκε αντιδήμαρχος μικρής πόλης της Γαλλίας στη Νορμανδία, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη το μεσημέρι, ο αντιδήμαρχος του Σεντ Κόμε ντι Μοντ, Μπερνάρ Ντενί, βρέθηκε με τραύματα στο πρόσωπο και καρφωμένα τα χέρια και τα πόδια του.

mpernar nteni 252863 351390 type13262
«Ο Μπερνάρ Ντενί βρέθηκε σε ένα χωράφι κοντά στο δημαρχείο του χωριού, με τραύματα στο πρόσωπό του και καρφιά στα χέρια του και σε κάθε φτέρνα του», δήλωσε ο εισαγγελέας Μισέλ Ζιροντέ στο AFP.

Ο Γάλλος πολιτικός «μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Σεντ Λο για να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη και να υποβληθεί σε ιατροδικαστικές εξετάσεις, όπως ανέφερε ο εισαγγελέας.

Επιπλέον ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες της επίθεσης.

Αξίζει να σημειοωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη επίθεση που δέχεται ο Μπερνάρ Ντενί καθώς στο παρελθόν έχει πέσει θύμα εμπρησμού όταν του έκαψαν το γκαράζ και το αυτοκίνητο στο σπίτι του, ενώ έχει δεχθεί και απειλές θανάτου, αλλά οι δράστες δεν βρέθηκαν ποτέ.

Επίσης τον περασμένο Μάιο, ο Μπερνάρ Ντενί δήλωσε ότι είχαν πυροβολήσει δύο φορές το φορτηγάκι του αλλά οι έρευνες έδειξαν ότι είχε πει ψέματα.

«Όταν τον ανέκριναν τον Ιούνιο του 2022, παραδέχτηκε ότι αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο φορτηγάκι του και ότι επινόησε την επίθεση», δήλωσε ο Michaël Giraudet, εισαγγελέας.

Μετά από αυτά τα γεγονότα, θα εμφανιστεί στο δικαστήριο για «καταγγελία φανταστικού αδικήματος» σύμφωνα με τη διαδικασία της προηγούμενης αναγνώρισης ενοχής (CRPC) τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή real.gr