Τραγωδία στο Ισραήλ: Σοκάρουν τα βίντεο από το ποδοπάτημα με 44 νεκροί

Κατέρρευσε εξέδρα και ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου – Προσοχή, σκληρές εικόνες στα βίντεο – Πάνω από 10.000 υπερορθόδοξοι Εβραίοι είχαν συγκεντρωθεί στο Ορος Μερόν – Χοροπηδούσαν σαν τρελοί πάνω σε εξέδρες πριν την τραγωδία!

Ισραήλ 44 νεκροί

Σοκ προκαλεί η τεράστια τραγωδία στο Ισραήλ, όπου δεκάδες άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου σε θρησκευτική γιορτή στο όρος Μερόν.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα στη διάρκεια προσκυνήματος υπερορθόδοξων Εβραίων στο όρος Μερόν και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 44 άνθρωποι και περισσότεροι από 100 έχουν τραυματιστεί.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ – Τροχαίο στην Έξω Παναγίτσα: Ανατροπή οχήματος – Άγιο είχε η οδηγός [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από μια εξέδρα που κατέρρευσε. Τα βίντεο από το σημείο δείχνουν ανθρώπους να έχουν ποδοπατηθεί (Προσοχή σκληρές εικόνες):

Βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν χαοτικές σκηνές, με αλλόφρονες πιστούς να προσπαθούν να περάσουν από μεταλλικούς φράκτες για να σωθούν και αστυνομικούς και τραυματιοφορείς να προσπαθούν να φθάσουν στους τραυματίες.

Οι υπηρεσίες διάσωσης απέδωσαν τους θανάτους στον συνωστισμό του πλήθους. Στην εβραϊκή θρησκευτική γιορτή του Λαγκ Μπα Όμερ, γύρω από τον τάφο του ραβίνου Σιμόν Μπαρ Γιοχάι, που ήταν ταλμουδιστής του 2ου αιώνα μ.Χ. και στον οποίο αποδίδεται το Ζοχάρ, κεντρικό βιβλίο του εβραϊκού μυστικισμού βρίσκονταν πάνω απο 10.000 άτομα. Ωστόσο, σύμφωνα με τους διοργανωτές περισσότερα από 650 λεωφορεία ναυλώθηκαν από όλη τη χώρα μεταφέροντας περίπου 30.000 άτομα. Περίπου 5.000 αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί για την ασφάλεια του προσκυνήματος.

Πτώματα κείτονται πάνω σε φορεία, καλυμμένα με κουβέρτες.  Το σκοτάδι φώτιζαν οι φάροι δεκάδων ασθενοφόρων που μετέφεραν τραυματίες.

protothema.gr

EKTAKTO – Δημοτική Ενότητα Ανθιδόνας: Έσπασε ο αγωγός ύδρευσης στην περιοχή Αγίας Άννας

Θλίψη για τον χαμό γνωστού επιχειρηματία της Χαλκίδας

Χαλκίδα Ευβοίας: Τρελή πορεία οχήματος και επικίνδυνη οδήγηση στο κέντρο – Στο αυτόφωρο ο οδηγός

Σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική οδό Θηβών – Χαλκίδας με εκτροπή οχήματος και τραυματισμένο οδηγό

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο