Τρόμος σε εκκλησία των ΗΠΑ – 24χρονος έριξε βενζίνη και της έβαλε φωτιά κατά τη διάρκεια της λειτουργίας

13 Ιουλίου 2020, 5:50 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ένας άνδρας από την Φλόριντα συνελήφθη το Σάββατο έπειτα από ένα περιστατικό σε μια καθολική εκκλησία. Ο 24χρονος έπεσε αρχικά με το αυτοκίνητό του στην είσοδο της εκκλησίας και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει φωτιά στο κτίριο, ενώ οι πιστοί βρίσκονταν στο εσωτερικό για τη λειτουργία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Steven Anthony Shields, έριξε επίτηδες το αυτοκίνητό του στην μπροστινή πόρτα της Queen of Peace Catholic Church γύρω στις 7:30 το πρωί. Βγήκε αμέσως έξω και έριξε βενζίνη στον διάδρομο και στον χώρο υποδοχής και έβαλε φωτιά. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, αλλά ένας αστυνομικός τον ακολούθησε και τον συνέλαβε. Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι αυτά που έκανε ήταν “καταπληκτικά” και γελούσε ενώ ομολογούσε ότι ήθελε να κάψει την εκκλησία. Ο Shields, αναφερόταν στον εαυτό του ως “βασιλιάς” και υποστήριζε ότι ήταν σε αποστολή, καθώς είχε προβλήματα με την καθολική εκκλησία, όπως εξήγησε σε έναν αστυνομικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Star-Banner, ο Shields, έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια και το τελευταίο διάστημα δεν έπαιρνε τα φάρμακά του. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας από τη φωτιά.

Πηγή Enikos.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.