Αδαμαντίδης για τζόγο: Δεν το καυχιέμαι όμως δεν το κρύβω

ADAMANTIDIS

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ανοιχτά” με την Αννίτα Πάνια ήταν ο Θέμης Αδαμαντίδης το βράδυ της Πέμπτης. Ο τραγουδιστής έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με τον τζόγο και τον ντόρο που είχε γίνει γύρω από το όνομά του, όταν βρέθηκε σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη.

“Δεν το καυχιέμαι όμως δεν το κρύβω” ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης. “Δεν ενοχλώ κάποιον. Απεναντίας με ενοχλεί το να σου επιβάλλουν ή να σου υποδεικνύουν πού να πας” πρόσθεσε ο τραγουδιστής ενώ υποστήριξε πως πλέον ο τζόγος τον έχει κουράσει.

Αναφερόμενος στο περιστατικό με την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη όπου τον βρήκε η αστυνομία, ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστήριξε πως ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι το θέμα πήρε διάσταση. “Από τη στιγμή που θα μπορούσα να είχα φύγει ‘λαμογίστικα’… θεώρησα ότι πρέπει να πληρώσω το τίμημα”.

«Πάω εκεί που αυτός ο άνθρωπος θα έρθει να μου επιστρέψει κάποια χρήματα στη δουλειά μου… Είναι σαν να θες να το διαιωνίσεις αυτό και να δώσεις διάσταση. Για ποιο λόγο; Εγώ δεν πήγαινα εκεί κι έπαιρνα τηλέφωνο, ελάτε παιδιά είμαι εκεί. Με ενόχλησε γιατί τη στιγμή που θα μπορούσα να είχα φύγει, θεώρησα ότι πρέπει να πληρώσω το τίμημα. Έχει δεν έχει κόστος, δεν θα κάτσω να σκάσω. Πάνω από όλα βάζω πως αισθάνομαι εγώ και πως δεν πιέζομαι» είπε χαρακτηριστικά.