Άγριος καβγάς Τατσόπουλου – Καραγιάννη στον αέρα: “Απατεώνα, σκάσε” 

Άγριος καβγάς Τατσόπουλου - Καραγιάννη στον αέρα: "Απατεώνα, σκάσε" 
Άγριος καβγάς Τατσόπουλου - Καραγιάννη στον αέρα: "Απατεώνα, σκάσε" 

Άγριος καβγάς ξέσπασε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ του Πέτρου Τατσόπουλου και του Ανδρέα Καραγιάννη, με αφορμή τη δίκη του δημοσιογράφου και ιδρυτή της ιστοσελίδας Ellinika Hoaxes, Δημήτρη Αλικάκου, μετά από αγωγή του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων για το Άγιο Φως.

Ο Δημήτρης Αλικάκος, σε βιβλίο του είχε συγκεντρώσει μαρτυρίες ανθρώπων που εμπλέκονται στη διαδικασία της αφής του φωτός και οι οποίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η αφή γίνεται με τη βοήθεια ανθρώπινου χεριού και όχι από κάποιο θαύμα.

Η υπόθεση προκάλεσε ένταση και βαριές εκφράσεις ανάμεσα στον συγγραφέα και τον εκδότη του ekklisiaonline.

“Δεν θα σε διακόψω, αν δεν με διακόπτεις. Ο κύριος Καραγιάννης κάνει μια ανάρτηση όπου λέει ότι θα κάνει ή έχει κάνει μήνυση, σε εμένα έχει κάνει 3-4, στον ύπνο του, δεν τις κάνει ποτέ. Όλες για επικοινωνιακό λόγο. Δεν ασχολούμαι άλλο με τον κύριο Καραγιάννη”, είπε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

“Μου είναι επώδυνο να βγαίνω κάθε φορά με αυτόν τον απατεώνα και να αντιπαρατίθεμαι. Με δίνεις στα σκυλιά σου κάθε μέρα να με φάνε. Η ιστοσελίδα σου είναι μια χωματερή απάτης, κάθε μέρα ανεβάζεις 20 θαύματα, με αυτό ζεις”, πρόσθεσε ο συγγραφέας, ο οποίος αποκάλεσε μικροαπατεώνα τον Ανδρέα Καραγιάννη.

“Βρίζεις την αγία ζώνη της Παναγίας. Δεν ντρέπεσαι; Μιλάει για κειμήλιο”, απάντησε ο εκδότη του ekklisiaonline.

“Πάψε για λίγο απατεώνα. Δεν τον διακόπτω και με διακόπτει. Σκάσε“, φώναξε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Μάταια η παρουσιάστρια προσπαθούσε να χαμηλώσει τους τόνους, καθώς η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών συνεχίστηκε μέχρι τέλους.

Δείτε το βίντεο: