dimitriadis-vitoros

Αλλαγές στον Όμιλο του ΣΚΑΙ: Πρόεδρος και εντεταλμένος σύμβουλος στο ΔΣ ο Κωνσταντίνος Ζούλας – Γενικός Διευθυντής ο Βασίλης Κρητικός

Κωνσταντίνος Ζούλας

Σημαντικές αλλαγές στη διοικητική δομή του Ομίλου ΣΚΑΪ ανακοινώθηκαν επίσημα, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τον σταθμό, που στοχεύει στην περαιτέρω ψηφιακή του εξέλιξη και στην ενίσχυση του αποτυπώματός του τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Κωνσταντίνος Ζούλας αναλαμβάνει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου τη θέση του Προέδρου και Εντεταλμένου Συμβούλου Ενημέρωσης, ενώ διατηρεί παράλληλα και τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Την ίδια στιγμή, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του Ομίλου αναλαμβάνει ο Βασίλης Κρητικός, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των επιχειρησιακών λειτουργιών και την επιτάχυνση των ψηφιακών μετασχηματισμών που δρομολογούνται.

Οι αλλαγές αυτές πραγματοποιούνται σε μια περίοδο όπου ο ΣΚΑΪ δίνει έμφαση στην επένδυση σε νέα εργαλεία, τεχνολογίες και περιεχόμενο, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του στο ανταγωνιστικό τηλεοπτικό και ψηφιακό τοπίο της χώρας.

Η διοικητική ανανέωση έρχεται να συνοδεύσει τη γενικότερη αναδιάρθρωση του Ομίλου, που περιλαμβάνει και αναβαθμισμένες ψηφιακές πλατφόρμες για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του κοινού, στο πλαίσιο μιας πιο σύγχρονης, user-first προσέγγισης.

Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Back to Top