Αμετανόητος ο πασίγνωστος τράπερ: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι»

1 Ιουνίου 2022, 6:31 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίζεται ο πολύ γνωστός τράπερ Trannos που συνελήφθη χθες το βράδυ στο Μπουρνάζι, καθώς μετά από έλεγχο των αστυνομικών στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκε ένα 9αρι περίστροφο και μια γεμιστήρα.

Ο νεαρός φεύγοντας από τα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο instagram ένα βίντεο διάρκειας έξι δευτερολέπτων στο οποίο ειρωνεύεται τους αστυνομικούς.

Ο 22χρονος τράπερ μέσα από το αυτοκίνητο με το οποίο έχει φύγει από τη Σχολή Ευελπίδων και βρίσκονται και δύο φίλοι του λέει χαρακτηριστικά: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι».

Τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο φίλοι του ξεσπούσε σε γέλια και συνεχίζουν την πορεία τους.

Δείτε το βίντεο

Ο τράπερ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το όπλο δεν είναι δικό του αλλά φίλου του με τον οποίο ήταν μαζί στο αυτοκίνητο.

Από την πλευρά του, ο φίλος του τράπερ τόνισε πως εκείνος νοίκιασε το όπλο προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε βίντεο κλιπ.

Μάλιστα, ο γνωστός τράπερ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι αμέσως μόλις είδε το όπλο, είπε πως ακυρώνει το γύρισμα καθώς δεν συμφωνούσε να το χρησιμοποιήσουν.

Επιπλέον, τόνισε ότι παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς, αντίθετα με όσα υποστηρίζουν, ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλειά του.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.