Ανακοινώθηκε και επίσημα! Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία

Ανακοινώθηκε και επίσημα! Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία

Στην Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών ήταν προσκεκλημένος ο Παρουσιαστής του ΣΚΑΙ Γιώργος Αυτιάς, όπου ο Πρόεδρος Γιώργος Βάλλης και η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, τίμησαν τον πρώτο, με τιμητική πλακέτα ενώ έκαναν γνωστό στους παρευρισκόμενους ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές.

Η ανάρτηση της Μάγδας Τσέγκου:

Απόψε παρέλαβα μια τιμητική πλακέτα για την προσφορά μου ως Δημοσιογράφος από την Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, τον Πρόεδρο Γιώργο Βάλλη και τον Γιώργο Αυτιά του οποίου απόψε ανακοινώσαμε ανοιχτά την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές παρουσία φίλων, συναδέλφων και μελών του σωματείου.

Αμέσως μετά με τη σειρά μου του παρέδωσα και εγώ την τιμητική πλακέτα και δέχτηκε τις ευχές όλων για καλή επιτυχία στον αγώνα του ενώ υποσχέθηκε πως θα βάλει την πλακέτα του για γούρι στο γραφειο του στην Ευρωβουλή.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας βραβεύτηκαν επίσης ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την σύζυγο του Νάταλι Κάκαβα, ο Γιώργος Γρηγορίαδης, η Μαρία Σπηλιοπούλου και ο αγαπημένος όλων μας Μανώλης Κανταρός.

Οι αναμνήσεις αυτής της ξεχωριστής βραδιάς θα παραμείνουν ζωντανές για πάντα στη μνήμη μου γιατί ήταν μια βραδιά γεμάτη αγάπη, εκτίμηση και επιβράβευση, μια βραδιά που θα θυμάμαι για πάντα με χαρά και ευγνωμοσύνη.
Γιώργο Αυτιά καλή επιτυχία στον αγώνα σου, Γιώργο Βάλλη συγχαρητήρια για διοργάνωση και την φιλανθρωπική σας δράση .