Απόστολος Γκλέτσος: “Με πέταξαν έξω από το γύρισμα…Η Μιμή Ντενίση άρχισε να με βρίζει”

Απόστολος Γκλέτσος

Συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” ο Απόστολος Γκλέτσος όπου ο ηθοποιός επιβεβαίωσε αρχικά τη συμμετοχή του στο νέο “Τμήμα Ηθών” που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης.

Θα έχω μία μικρή συμμετοχή απ’ ό,τι έχουμε πει με τον Μανούσο Μανουσάκη. Όλοι οι παλιοί θα κάνουμε κάτι” είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων εριέγραψε ένα ευτράπελο με τη Μιμή Ντενίση από την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στο “Κάποιος να τη φυλάει”. “Η Μιμή Ντενίση εκνευρίζεται όταν τη μιμούμαι, όταν κάνω τη Μιμή Ντενίση. Παίζει η Μιμή; Παίζω και εγώ σαν τη Μιμή και εκνευρίζεται πάρα πολύ, δεν ήθελε να το κάνω τόσες φορές και άρχισε να με βρίζει, με πέταξαν έξω από το γύρισμα με εντολή της. Συνέχισε να παίζει μόνη της”.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην ενόχληση του όταν δημοσιεύματα τον ήθελαν μπλεγμένο με παράνομες ουσίες: “Με εξόργισε πραγματικά η τελευταία φάση με τα ναρκωτικά. Έλεγαν ότι είμαι μπλεγμένος σε καρτέλ με ναρκωτικά. Έτσι το ξεκίνησαν και σιγά – σιγά το μίκραιναν. Είπαν ότι απλά είμαι χρήστης που ούτε καν αυτό δεν υπήρχε πουθενά. Δεν κλήθηκα να απολογηθώ πουθενά γιατί ήταν ένα μεγάλο ψέμα”.

Αναφερόμενος στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ο ίδιος είπε: “Δεν με άλλαξε σαν χαρακτήρα απλά μου επέβαλλε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής προς όφελός μου. Δεν κάνω καμία κατάχρηση, ούτε μπύρα δεν πίνω”.