dimitriadis-vitoros
Media

Χαμός στην εκπομπή της Καινούριου: «Ντροπή σας, είπα να κλείσει η σύνδεση»

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε σήμερα (27/2) ο Αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ, ο οποίος δεν επέτρεψε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλο Χρηστίδη να παραστεί σε εκδήλωση κοπής πίτας, επειδή ήταν ένας από τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Γάμος ομοφύλων: Αρχιμανδρίτης επιτέθηκε στον Παύλο Χρηστίδη για την θετική του ψήφο – Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

lYSIS

Κατά την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης ο Αρχιμανδρίτης συγκρούστηκε με την Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια μάλιστα να ξεσπά εναντίον του.

Αφού έκλεισε η σύνδεση, η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς αναστατωμένη δήλωσε: «Αν ξανακούσω από κάποιον, ειλικρινά, να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση και να χρησιμοποιεί τα Τέμπη… Πες μου, ρε Αντρέα, πραγματικά».

Μοιραστείτε: