Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη

Πένθος

Ο Χρήστος Δάντης βιώνει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του, καθώς πέθανε ο πολυαγαπημένος του ετεροθαλής αδερφός, Σάββας Αξιώτης. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο καλλιτέχνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοινώνοντας τον θάνατο του ηθοποιού.

Ο Χρήστος Δάντης και ο Σάββας Αξιώτης ήταν αδέρφια από την ίδια μητέρα, ενώ όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής ο αδερφός του έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Διάβασε την ανάρτησή του:

«Καλοί μου φίλοι… Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον αδελφό μας, Σάββα Αξιώτη. Έναν πρωτοπόρο του εναλλακτικού Θεάτρου, έναν άνθρωπο που ξεκίνησε το κίνημα εναλλακτικών Θεάτρων στο Κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο και μετά ακολούθησαν πολλοί.

Ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε πολλά. Από την ευγένεια, μέχρι τη συμφιλίωση μου με το άγνωστο, το διαφορετικό, το παράδοξο για τα καθιερωμένα. Συνεργαστήκαμε Από το «ξεμπάζωμα» του Θεάτρου του «Περιθώριο» στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα φώτα που «έπαιζα» και τις «Μπομπινες» με τις μουσικές στις παραστάσεις του, μέχρι τα λιγοστά τραγούδια που γράψαμε παρέα, μεταξύ αυτών και το «Κομμάτια» που μετράει 22 χρόνια.

Ο Σάββας «έφυγε» στο σπίτι του στον Βύρωνα από ανακοπή. Ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Αρχή της Καισαριανής που μας βοήθησε να βρούμε χώρο και το χρόνο ώστε να τελεστεί το μυστήριο.

Από σήμερα βρίσκεται κοντά στη γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του, τη Μάνα μας. Αντίο Σάββα.. Μαρία, Αλεξάνδρα, Χρήστος».

Βόρεια Εύβοια: Στα χέρια της Γ ΟΠΚΕ 35χρονος διακινητής ναρκωτικών

Χαλκίδα: Ανατροπή οχήματος λίγο πριν την Λάμψακο – Σώοι οι επιβάτες [ΦΩΤΟ]

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα: Σφοδρή η σύγκρουση ΙΧ με μηχανή – 25 λεπτά έκανε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάσει στο σημείο[ΦΩΤΟ]

Πανικός στην Νέα Αρτάκη: Αλλοδαπός παρενοχλούσε παιδιά δείχνοντας το μόριο του

Χαλκίδα: Θύμα κλοπής έπεσε ηλικιωμένη μέρα μεσημέρι στο Μπούρτζι

ΠΑΝΙΚΟΣ στο ΔΣ Διρφύων Μεσσαπίων: Αποχώρησε ο Βασίλης Ηλιάδης και η υπόλοιπη αντιπολίτευση για “ρατσιστικούς σχολιασμούς περί αλλοδαπών”

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι<