Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος – Οι Αταίριαστοι αποκαλύπτουν γιατί παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος - Οι Αταίριαστοι αποκαλύπτουν γιατί παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Λέγονται «Αταίριαστοι» αλλά κάθε άλλο παρά αυτό είναι. Το δίδυμο του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, βρέθηκαν καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show.

Εκεί, Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος αποκάλυψαν ότι στα χρόνια που γνωρίζονται και συνεργάζονται, μία φορά έχουν τσακωθεί τόσο ώστε να πιαστούν στα χέρια, αλλά η αφορμή δεν ήταν επαγγελματική.

«Πήγαμε να πιαστούμε στα χέρια. Ήταν για ένα πολύ προσωπικό θέμα, όχι επαγγελματικό. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ για τα επαγγελματικά.

Ήταν μεσημέρι στο βεστιάριο και ήταν κάτι που έπρεπε να ειπωθεί και δεν ειπώθηκε… για προσωπικό θέμα. Κρατηθήκαμε στα χέρια και τελείωσε», είπε ο Χρήστος Κούτρας.

«Είναι πολύ γερός, έχει κάτι χέρια σαν τανιάλιες», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιάννης Ντσούνος όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε ποιος πιστεύει ότι θα κέρδιζε.

Χρήστος Κούτρας: Δεν έβρισκα δουλειά στην Αθήνα και λίγο πριν γυρίσω ξανά στην Τρίπολη με προσλαμβάνουν στον ΑΝΤ1, έμεινα για 6 χρόνια, είμαι παιδί του ΑΝΤ1

Γ. Ντσούνος: «Έχασα 10 κιλά κόβοντας το φαγητό και πεινάω – Για εμένα μια μερίδα γιουβαρλάκια είναι 14 κομμάτια»