Διάσημη influencer έβαλε τέλος στη ζωή της

INFLUENCER

Τέλος στην ζωή της έβαλε η γνωστή influencer και μοντέλο Niece Waidhofer σε ηλικία μόλις 31 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, το μοντέλο αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικές αρχές έλαβαν τηλεφώνημα από συγγενή της 31χρονης, που ανησύχησε και ζήτησε να επισκεφθούν το σπίτι της Niece στο Χιούστον του Τέξας όπου βρέθηκε νεκρή.

Η Niece είχε 4,2 εκατ. followers στο Instagram και μέσω της πλατφόρμας προσπαθούσε να δώσει θάρρος στους followers της με ανάλογα προβλήματα ψυχικής υγείας. «Ήταν πολύ ανοιχτή με τους followers της για τις δυσκολίες της, θέλοντας μάλιστα να βοηθήσει όσους επίσης υπέφεραν», τόνισαν οι οικείοι της.

Το μοντέλο θορύβησε τους θαυμαστές της, όταν ξαφνικά ο λογαριασμός της απέμεινε με μόλις τρεις αναρτήσεις, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, οι ακόλουθοι της εξέφρασαν την θλίψη τους στα social media.

Προς τιμής της πρόκειται να δημιουργηθεί ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με τίτλο «Peace From Niece», ανέφερε το δημοσίευμα, ο οποίος θα βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία και θα χρηματοδοτήσει την έρευνα για τις ψυχικές ασθένειες.