Είδηση για: #

Δημήτρης Κόκοτας: Σοκάρει η Τραϊάνα Ανανία για όσα αποκαλύπτει

6 Ιουνίου 2024, 1:35 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Δημήτρης Κόκοτας: Σοκάρει η Τραϊάνα Ανανία για όσα αποκαλύπτει

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US, όπου συμμετείχαν μαζί με την Τραϊάνα Ανανία.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο Action 24 και την εκπομπή«Καλύτερα Αργά» ότι έβλεπε το ταίρι της στο μουσικό σόου να καταρρέει, καθώς είχε όπως είπε, πολύ άγχος συσσωρευμένο. Μάλιστα η Τραϊάνα Ανανία ανέφερε, ότι τη στιγμή που έπαθε το επεισόδιο η ίδια πήρε την άδειά του να τον ανακουφίσει με πρακτική ρέικι, που γνωρίζει.

«Θα πω κάτι πάρα πολύ υπεύθυνα γιατί ο Δημήτρης θα γυρίσει και μπορεί να δει την εκπομπή. Πάει καλύτερα. Επειδή ήμουν πολύ κοντά και δεν είχα αυτοκίνητο και πηγαινοερχόμασταν μαζί σε όλες πρόβες. Τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια, και του έλεγα “Δημήτρη δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου σε παρακαλώ γράψ’ τα όλα εκεί που πρέπει, σε ικετεύω, σε βλέπω και δεν θα αντέξεις”. Και το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν πάρα πολύ για τον Δημήτρη γιατί το φοβόμουν, το έβλεπα. Πάρα πολύ φορτωμένος άνθρωπος».

Τέλος, για τη μέρα που ο τραγουδιστής κατέρρευσε στις πρόβες, η ηθοποιός περιέγραψε:

«Ήμουν μαζί του στην πρόβα μας και επειδή έχω βαθμό στο ρέικι και μπορώ να κάνω θεραπεία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ τους έβγαλα όλους έξω και άρχισε να του κάνω θεραπεία. Είχε τις αισθήσεις του. Έβλεπα όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος που έχει μέσα του, να θέλει να βρει αδιέξοδο και να μην μπορεί. Μπορούσε ελάχιστα να μιλήσει, μου έδινε την άδεια να κάνω αυτή την πρακτική μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Τον βοήθησε γιατί του μείωνα τον φόβο».

Δημήτρης Κόκοτας: Τι αποκάλυψε η Τραϊάνα Ανανία

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.