Εκλογές 2023: Δημοσιογράφος έκανε παρατήρηση στον Γιώργο Τσελίκα – «Μπορείτε να μιλάτε πιο σιγά;» – Γιώργος Αυτιάς: “Όταν είσαι στον πρώτο σταθμό ακούγεσαι δυνατά…τι να κάνουμε”

21 Μαΐου 2023, 1:04 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Από νωρίς το πρωί οι ρεπορτερ των τηλεπτικών σταθμός βρίσκονται στα εκλογικά κέντρα προκειμένου να μεταδώσουν τον παλμό της εκλογικής αναμέτρησης και των ψηφοφόρων που φτάνουν συνεχώς στις κάλπες.

Ωστόσο ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας όπως πάντα παραστατικό εύθυμος μεταδίδει με πολλή ζωντάνια τα όσα εκτυλίσσονται στα εκλογικά κέντρα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, τον πλησίασε μία συνάδελφος δημοσιογράφος και του ζήτησε να μιλάει λίγο πιο σιγά λόγω του αποσυντονισμού που της προκαλούσε: «Είστε εξαιρετικός. Μπορείτε να μιλάτε λίγο πιο σιγά; Έχετε ηχηρή φωνή, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε λίγα πλάνα, ένα stand up»

«Με μαλώνει η συνάδελφος, έχει δίκιο… Δεν μπορώ να κάτσω. Πρέπει να συμπλέεις με τον περιβάλλοντα χώρο» απάντησε ευγενικά ο Γιώργος Τσέλικας, μετά την παρατήρηση που δέχθηκε.

Ο Παρουσιαστής Γιώργος Αυτιάς, φυσικά σχολίασε το γεγονός λέγοντας: “Να είναι καλά η συνάδελφος…Όταν είσαι στον πρώτο σταθμό ακούγεσαι δυνατά…τι να κάνουμε”


Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.