Ελένη Μενεγάκη: «Έπαθα τέτοια ταραχή, είχε γαντζωθεί κάτι στο μάτι μου…» – Το απρόοπτο περιστατικό

menegaki

Η Ελένη Μενεγάκη είχε χθες, 30 Ιανουαρίου ένα μικρό ατύχημα λίγο πριν την εκπομπή της και κρίθηκε αναγκαίο να επισκεφτεί γιατρό και η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα, σήμερα όμως 31 Ιανουαρίου είναι κανονικά στο πόστο της.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα μικρό ατύχημα στο μάτι της πριν την έναρξη της εκπομπής της και πήγε στον γιατρό.

Η Ελένη είναι καλά και σήμερα ήταν στην εκπομπή της κανονικά και είπε για το συμβάν: «Σα ψέμα μου φαίνεται ότι δεν ήμουν εδώ χθες και είμαι σήμερα εδώ…

Έφυγα στο παραπέντε χθες από την εκπομπή γιατί είχε μπει στο μάτι μου κάτι…» Kαι στη συνέχεια ανέφερε πως έπαθε το ατύχημα στο μάτι της. Η παρουσιάστρια βαφόταν και κατά λάθος ένα κομματάκι από το μολύβι που έβαζε, μπήκε στο μάτι της.

Και υπογράμμισε: «Έπαθα τέτοια ταραχή, έτρεχα, δεν ήξερα ποιος μου μιλούσε, αν μου μιλούσε, φοβήθηκα, είχε γαντζωθεί κάτι στο μάτι μου…».

Ελένη Μενεγάκη: «Έπαθα τέτοια ταραχή
Ελένη Μενεγάκη: «Έπαθα τέτοια ταραχή, είχε γαντζωθεί κάτι στο μάτι μου…» - Το απρόοπτο περιστατικό 3

Να σας θυμίσουμε ότι ο συνεργάτης της, Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών: «Η Ελένη είχε ένα μικρό ατύχημα. Η Ελένη είναι καλά, δόξα τον Θεό. Είχε ένα μικρό ατύχημα. Καταλαβαίνετε ότι για να φύγει η ίδια από την εκπομπή, σημαίνει ότι έπρεπε να τη δει ένας ειδικός. Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει έτσι από την εκπομπή, δεν το ‘χει κάνει ποτέ… Τώρα όλα καλά, δόξα τον Θεό»

Πηγή gossip-tv.gr

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ