Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ: Σηκώθηκε κι έφυγε ο Άρης Πορτοσάλτε

PORTOSALTE SKAI

«Μην παίξετε άλλο Τσίπρα, έχει εκνευριστεί» είπε ο Γιώργος Καραμέρος και ο Άρης Πορτοσάλτε… πέταξε το μικρόφωνο κι έφυγε!

Ένταση επικράτησε ξανά στον αέρα του ΣΚΑΙ όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής Σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε εκνευρίστηκε με ένα σχόλιο του Γιώργου Καραμέρου και έφυγε από το στούντιο!

Κανείς δεν περίμενε ότι η συζήτηση θα εξελισσόταν έτσι. Άρης Πορτοσάλτε και Ανδρέας Παπαδόπουλος βρίσκονταν στο στούντιο και ο Γιώργος Καραμέρος σε άλλο σημείο όταν ξεκίνησε η συζήτηση.

Η… κακή μέρα φάνηκε από νωρίς, όταν ο Γιώργος Καραμέρος χαρακτήρισε βαρβαρότητα (σ.σ. νωρίτερα είχε γίνει αναφορά στη φράση του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ “σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα”) τη ρήτρα αναπροσαρμογής, τους θανάτους εκτός ΜΕΘ και το μήνυμα του στρατιώτη του Τάγματος του Αζόφ στη Βουλή.

«Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του, έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους που βιάζουν μωρά. Ανήκει σε ένα τάγμα που είναι υπερδεξιό» ανέφερε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Καραμέρο να τον διακόπτει κι εκείνος να εκνευρίζεται. «Δεν κάνουμε διάλογο έτσι. Τώρα θα μιλήσω εγώ», είπε, με τον Γιώργο Καραμέρο να του απαντά πως τον ακούει με προσοχή.

«Για να ακουγόμαστε όλοι» πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Καραμέρο να διευκρινίζει είναι μακριά από το στούντιο και γι’ αυτό έχει μια παραπάνω δυσκολία. Και αυτό ήταν το… φιτίλι που άναψε τη φωτιά, με τον Άρη Πορτοσάλτε να «εκρήγνυται».

«Αυτή η πρόφαση με τις δυσκολίες… Ας έρθει στη έρθει στη μέση της πίστας εδώ στο στούντιο να τον ακούμε» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τους παρουσιαστές Μαρία Αναστασοπούλου και Δημήτρη Οικονόμου να τάσσονται με την πλευρά… Καραμέρου, ζητώντας από τον Άρη Πορτοσάλτε να συνεχίσει.

«Είναι πρόφαση, τεχνικά είμαστε ίσοι και οι δύο, δεν έχω κανένα πρόβλημα μπορώ να πάω στην θέση του. Το πιο μακριά είναι στην απέναντι αίθουσα», συνέχισε εμφανώς εκνευρισμένος ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Γιώργο Καραμέρο να λέει, αστειευόμενος, «μην δείξετε άλλο Τσίπρα γιατί έχει εκνευριστεί».

Ήταν η… δεύτερη φιτιλιά. Μετά απ’ αυτό, ο Άρης Πορτοσάλτε σηκώθηκε, έβγαλε το μικρόφωνο και αποχωρώντας είπε: «Παιδιά με συγχωρείτε εγώ υπό αυτούς τους όρους…», παρά τις εκκλήσεις των παρουσιαστών.

Διαβάστε επίσης

Γίνετε μέλος στην κοινότητα VIBER του eviathema.gr για να μην χάνετε καμία είδηση