Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς με τη συμπεριφορά του Λαμάι: «Με είπε “μ@λ@κ**”, έχει διάθεση για βρισιές» (vid)

Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς με τη συμπεριφορά του Λαμάι

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Φανερά ενοχλημένος φάνηκε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor o Αλέξης Παππάς και ο λόγος είναι η χθεσινή συμπεριφορά του Σωτήρη Λαμάι.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού συμβουλίου, στο οποίο οι Μαχητές πήγαν ως ηττημένοι, ο Λαμάι ανέβασε τους τόνους και επιτέθηκε στον Αλέξη Παππά. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς είπε: «Νομίζω ότι ο Σωτήρης έχει θέματα εμπιστοσύνης και η άμυνά του είναι να ξεκινάει με επίθεση και το σχόλιό ότι είμαστε ψευτοσελέμπριτις χωρίς να του πει κανένας τίποτα, δεν τον τιμά».

Ο Σωτήρης Λαμάι εξήγησε ότι το σχόλιό του είχε χιουμοριστική διάθεση και όχι σκοπό να προσβάλει. Τόνισε δε, ότι έχει τον Αλέξη Παππά σε ιδιαίτερη εκτίμηση. «Αλέξη είμαι θαυμαστής σου χρόνια, θαυμάζω τους γρήγορους ανθρώπους με ευφυΐα».

Σήμερα, ο Αλέξης Παππάς μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, εξέφρασε την ενόχληση του και είπε: «Το περίεργο ήταν ότι είχαμε τις καινούριες παρουσίες μέσα στο παιχνίδι κι ο Σωτήρης εκφράστηκε με έναν περίεργο τρόπο. Κάποια στιγμή μου είπαν τα παιδιά ότι στην προσπάθειά του να μου απευθύνει τον λόγο, με είπε “μαλ***”, αλλά μετά το πήρε πίσω και είπε “ρε Άλεξ”. Είναι κάποια πράγματα που ήταν ψιλοάκομψα και δεν είναι ωραίο να τα ακούς. Γενικά δεν θέλω να πέφτω σε αυτή την κατηγορία και να υποβαθμίζω τον εαυτό μου και τη νοημοσύνη μου. Κάτι άλλο που άκουσα και δεν μου άρεσε, είναι στην αρχή του αγώνα, στην προσπάθειά του να μου επικοινωνήσει το ποιος είναι, πέταξε ότι είμαστε “ψευτοcelebrities”, κάπως έτσι. Αχρείαστα σχόλια, τα οποία δημιουργούν μια αναταραχή. Φαίνεται ότι έχει διάθεση για βρισιές, κάτι το οποίο δεν το καταλαβαίνω. Όταν κάποιος από την πρώτη μέρα ξεκινάει έτσι, φαίνεται ότι έχει μια προκατάληψη, είναι σαν να είπε από την πρώτη μέρα “θα μπω για να κοντραριστώ με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη’. Εμένα δηλαδή».