Η εξομολόγηση του Ευβοιώτη ηθοποιού Γιώργου Μπένου: Μιλά για το bullying που δέχθηκε μικρός και την σειρά Maestro [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Μπένος μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το bullying στην εφηβεία και τα απειλητικά ραβασάκια από συμμαθητές του – «Ντρεπόμουν να το πω στους γονείς μου»

Γιώργος Μπένος Βασιλικό Ευβοίας

Ο γνωστός, από τη συμμετοχή του στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ηθοποιός Γιώργος Μπένος βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαρτίου, καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή του Mega «Night Out» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κλειστή κοινωνία στο Βασιλικό Ευβοίας στην οποία μεγάλωσε, τα σχόλια που άκουγε αλλά και για το bullying και τα απειλητικά ραβασάκια από συμμαθητές του.

«Πολλά κακά και πολλά καλά να μεγαλώνεις στην επαρχία. Τα καλά είναι ότι μεγάλωσα σε μια γειτονιά, έπαιζα με τους φίλους μου έξω, υπήρχαν όλα αυτά τα παιχνίδια του “δρόμου”. Τα αρνητικά είναι ότι μεγαλώνεις σε μια κοινωνία που εύκολα ότι θα πει κάτι ο άλλος για εσένα. Θα σε κρίνει πολύ εύκολα, υπάρχει αυτό το ”τι θα πει ο κόσμος”. Με κάνει έξαλλο. Το άκουγα πάντα και διαφωνούσα!
Στο γυμνάσιο επειδή έκανα παρέα με κορίτσια αυτό έγινε ο λόγος να με δείξουν με το δάχτυλο. Γιατί κάνει παρέα με κορίτσια; Μήπως είναι γκέι; Έχουν μάθει ότι για να είσαι ενταγμένος μέσα στην κοινωνία, φαντάζονται ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν παρέα με τα αγόρια, και τα κορίτσια με τα κορίτσια» τόνισε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:
«Το έφερα βαρέως γιατί έγινε σε ηλικία 14-15 χρονών. Μου δημιούργησε κλείσιμο στον εαυτό μου και δέχτηκα bullying. Λάμβανα απειλητικά ραβασάκια στα βιβλία. Πλέον το έχω ξεπεράσει, δεν το έχω ξεχάσει. Τότε το αντιμετώπισα δύσκολα γιατί έκανα λάθος να μην το εκμυστηρευτώ σε κάποιον δικό μου. Ήταν μεγάλο λάθος! Δεν το είπα στους δικούς μου γιατί μάλλον φοβήθηκα και ντράπηκα. Ο λόγος που το ξεπέρασα είναι ο λόγος που το μοιράστηκα με τη μεγάλη μου αδερφή γιατί μου είπε ότι είναι πάντα δίπλα μας».

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ρωσίδα κατάσκοπος “Μαρία Τσάλα”: Το έγγραφο – απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών στο αίτημα του Δημοτολογίου Κύμης – Αλιβερίου για την εγγραφή της

Εύβοια: Πανικός στο γυμνάσιο Ερέτριας μετά από έκρηξη την ώρα της γιορτής του σχολείου [ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Σταθμευμένο όχημα λαμπάδιασε στην Νέα Αρτάκη [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 71χρονο

“Μαρία Τσάλα”: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Ρωσίδα κατάσκοπο – Κατατέθηκε πλαστό ενοικιαστήριο συμβόλαιο στο Αλιβέρι [ΒΙΝΤΕΟ]