Γιορτή του Πατέρα: Το ξεχωριστό βίντεο της Finos Film με αξέχαστους μπαμπάδες

FINOS FILM ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΤΕΡΑ

Γιορτή του Πατέρα σήμερα, Κυριακή 19 Ιουνίου και η Finos Film ετοίμασε ένα ξεχωριστό βίντεο για να ευχηθεί σε όλους τους μπαμπάδες.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες με μπαμπάδες που άφησαν εποχή σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Άλλοι αυστηροί, άλλοι πιο χαλαροί, αλλά όλοι τους με ένα κοινό: την απεριόριστη αγάπη για τα παιδιά τους.

“Πατέρας. Ο καθημερινός μας ήρωας, που μας δίνει δύναμη και καθοδήγηση. Από την εποχή που γυρίστηκαν οι ταινίες της Φίνος Φιλμ, πολλά έμειναν ίδια και πολλά άλλαξαν. Σήμερα, οι πατεράδες είναι παρόντες περισσότερο από ποτέ και αυτή η παρουσία στη ζωή των παιδιών κάνει όλη την διαφορά. Χρόνια πολλά μπαμπάδες!

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Η Λίζα και η Άλλη», «Η Θεία από το Σικάγο», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Ο Κατεργάρης», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ο Τσαρλατάνος», «Γοργόνες και Μάγκες», «Υπάρχει και Φιλότιμο», «Η Ψεύτρα», «Ο Κυρ-Γιώργης Εκπαιδεύεται», «Όλγα Αγάπη μου» και «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης»” αναφέρεται στην ανάρτηση της Finos Film στο Instagram.