Γιάννης Ξανθόπουλος: Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 19χρονο

Γιάννης Ξανθόπουλος

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες διαγωνίζεται στο J2US του Alpha με την αθλητικογράφο Δώρα Παντέλη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Ρένας Κουβελιώτη για το T-live, το τροχαίο έγινε στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές, όταν το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, ο νεαρός καλλιτέχνης φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα, μπήκε στιγμιαία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP και πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο των δύο νεαρών.

Ο 19χρονος συνοδηγός Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 19χρονος οδηγός που εκείνη την ώρα πήγαινε στη δουλειά του, είναι σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο 19χρονοι ήταν στον δρόμο πηγαίνοντας στην κάβα όπου εργάζονται. «Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Ξανθόπουλος που σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να δώσει κατάθεση, είναι σε κατάσταση σοκ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP και έκλεισε τον δρόμο στον Γιάννη Ξανθόπουλο μαζί με τη γυναίκα συνοδηγό δεν έχουν εντοπιστεί, με τις Αρχές να τους αναζητούν.