Γιώργος Καρτελιάς για Breakfast@star: Όταν τελειώνει κάτι, σε στεναχωρεί, σε πικραίνει

«Θα έπρεπε σε κάποιους ανθρώπους να δείξω ότι καβάλησα καλάμι», λέει με νόημα ο Γιώργος Καρτελιάς.

Γιώργος Καρτελιάς

«Θα έπρεπε σε κάποιους ανθρώπους να δείξω ότι καβάλησα καλάμι», λέει με νόημα ο Γιώργος Καρτελιάς.


Ο Γιώργος Καρτελιάς βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής «Mega καλημέρα». Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε και για την εμπειρία του στο “Breakfast@star” με την Ελίνα Παπίλα, για την αποχώρησή τους από το Star, αλλά και για τους αντικαταστάτες τους.

«Θα ήθελα να έχω ακούσει πολλά συγγνώμη στα επαγγελματικά μου, αλλά δεν έχω ακούσει. Αυτό έχει να κάνει με το ραδιόφωνο πιο πολύ και όχι με τον έναν χρόνο μου στην τηλεόραση.

Φυσικά και μιλάμε με την Ελίνα, έχουμε επαφές, αλλά αραιές. Είμαστε φίλοι χωρίς επαγγελματικό δεσμό», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρτελιάς.

Ο Γιώργος Καρτελιάς είπε στη συνέχεια: «Είδα λίγο από την πρεμιέρα της εκπομπής φέτος. Ένιωσα περίεργα, ένιωσα την αγωνία τους, αυτό που είχα περάσει εγώ πριν ένα χρόνο. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω τι κάναμε εμείς πέρυσι με το τι κάνουν τα παιδιά φέτος.

Εάν μέναμε άλλο ένα χρόνο, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν νιώθω αδικημένος. Δεν χτύπησα καμιά πόρτα να πω “κάντε με παρουσιαστή”».

Ο Γιώργος Καρτελιάς ανέφερε επίσης: «Φυσικά και θα το έκανα ξανά με την Ελίνα. Όταν τελειώνει κάτι, σε στεναχωρεί, σε πικραίνει.

Η σχέση μας με την Ελίνα είναι όπως ήταν πριν. Δεν καβάλησα το καλάμι, αλλά σε κάποιους ανθρώπους θα έπρεπε να δείξω ότι καβάλησα. Σε ανθρώπους… εντός! Δεν θα πω ονόματα. Θα ήθελα να μπορούσα να το κάνω αυτό.

Όταν τελειώσαμε μού είπαν ένα καλό από το Star. Μου είπαν “χαίρομαι που όπως μπήκες, βγήκες, σαν χαρακτήρας”. Εμένα μου άρεσε αυτό, το θεωρώ τιμητικό. Ήταν μια ωραία εμπειρία».