Γιώργος Καρτελιάς: Η τηλεόραση είναι πιο δύσκολη για έναν άντρα

ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ

Όσα είπε ο παρουσιαστής του STAR, Γιώργος Καρτελιάς στη νέα του συνέντευξη.

Στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα μίλησε ο Γιώργος Καρτελιάς, όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει στη μετάβαση από το ραδιόφωνο στην τηλεόραση.

Όταν σας κάλεσαν μαζί με την Ελίνα Παπίλα από το STAR, ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε;

Νομίζαμε ότι μας ήθελαν για πάνελ στην Καραβάτου, ότι αναζητούν άτομα για να ανανεώσουν την ομάδα της. Οπότε στο ραντεβού τούς ξεκαθαρίσαμε από την αρχή, “παιδιά, μπορεί να σας φανεί εγωιστικό ή ψωνίστικο, αλλά για πάνελ δεν ερχόμαστε”. Όταν μας είπαν πως “δεν σας θέλουμε για πάνελ αλλά για παρουσιαστές”, παγώσαμε!

Νιώθεις ότι τηλεοπτικά έχεις βρει τα πατήματα σου;

Ξέρεις τι γίνεται; Στο ραδιόφωνο ήμουν πιο ελεύθερος, στην τηλεόραση είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η τηλεόραση είναι πιο δύσκολη για έναν άντρα. Γιατί πρέπει να κρατάς κάποιες ισορροπίες κι εγώ αυτές τις ισορροπίες δεν τις είχα.

Δηλαδή, μπορεί να πειράζω τις γυναίκες κάνοντας χιούμορ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε το ωραίο φύλο. Η τηλεόραση σε περιμένει στη γωνία να κάνεις ένα λάθος για να σε κανιβαλίσει.

Ψάχνουν για αφορμή να τα ισοπεδώσουν όλα. Γιατί οι άντρες είμαστε πιο ωμοί στον λόγο μας και μερικές φορές αυτό είναι τροφή για κάποιους.

Έχεις νιώσει τηλεοπτικά να το κάνεις αυτό το λάθος; Να λες αυτό που δεν πρέπει;

Όχι, προσέχω πολύ. Αλλά είμαι στο τσακ καμιά φορά. Δεν νιώθω ότι στην τηλεόραση μπορώ να είμαι εκατό τοις εκατό ο εαυτός μου, γιατί όπως σου εξήγησα έχω συνηθίσει σε πιο “πικάντικο” χιούμορ.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!