Είδηση για: #

Γιώργος Μαζωνάκης: «Η Βάσω ήταν λίγο παραπάνω αυταρχική…», λέει πρώην συνεργάτης της

5 Ιουνίου 2024, 8:30 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Γιώργος Μαζωνάκης: «Η Βάσω ήταν λίγο παραπάνω αυταρχική και αυστηρή», λέει πρώην συνεργάτης της

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε πρώην συνεργάτης της Βάσως Μαζωνάκη, με αφορμή την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην συνεργάτης της Βάσως Μαζωνάκη είπε: «Ήταν μία καλή επαγγελματίας, ήταν τυπική σε πολλά. Στην διαχείριση με το ανθρώπινο δυναμικό ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα, είχε ένα στυλ το οποίο δεν είναι κοντά στα πιστεύω μου, δεν είναι κοντά στην διαχείριση που θα μπορούσα να κάνω εγώ».

Ακόμα, ανέφερε ότι: «Ήταν λίγο παραπάνω αυταρχική, λίγο παραπάνω αυστηρή απ’ ότι θα έπρεπε, μικρά παιδιά ήταν στην δουλειά, ήταν λίγο απότομη. Μια καθαρή επιχειρηματίας, πολύ τυπική, στις πληρωμές της πάντα σωστή. Δεν είχαμε ποτέ καμία εντολή στο να αποκρύψουμε φορολογικά στοιχεία, δηλαδή να μην κόβουμε αποδείξεις, ήταν πολύ by the book η Βάσω σε όλα αυτά».

«Η συμπεριφορά της προς το προσωπικό ήταν, πιο νευρική, πιο απότομη, πιο αυταρχική. Κανένας δεν της μίλαγε, ήταν όλοι απομακρυσμένοι, προφανώς ήταν κάποια τεχνική που ήθελε να διαχειριστεί το ανθρώπινο δυναμικό», εξήγησε.

Σχετικά με τον Γιώργο Μαζωνάκη, σημείωσε: «Ο Γιώργος πολύ καλός και στην παρέα, ήταν μια χαρά, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ποτέ».

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.