Γιώργος Θαναηλάκης: Είναι επίσημο ότι αναλαμβάνω το Deal, έχω όμορφα συναισθήματα

1 Ιουλίου 2024, 1:47 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Γιώργος Θαναηλάκης: Είναι επίσημο ότι αναλαμβάνω το Deal, έχω όμορφα συναισθήματα

Ο Γιώργος Θαναηλάκης είναι και επίσημα νέος παρουσιαστής του Deal. Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που καλωσορίζει τον γνωστό αθλητικογράφο στο κανάλι.

«Στην οικογένεια του Alpha ανήκει κι επίσημα από σήμερα ο Γιώργος Θαναηλάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ «αλλάζει γήπεδο» και από τη νέα σεζόν αναλαμβάνει την παρουσίαση του Deal.

Είναι χρόνια στο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, με πολλές ώρες τηλεοπτικών μεταδόσεων και παρουσίασης. Ασχολήθηκε με το πόλο και το μπάσκετ, αλλά τον κέρδισε το ποδόσφαιρο και η δημοσιογραφία. Τώρα καλείται να παίξει εκείνος μπάλα σε ένα διαφορετικό γήπεδο!

Μανώλης Σελεγγίδης: Ο πρώτος των πρώτων με τα 19.800 μόρια μάς αποκαλύπτει τις επιθυμίες και τα όνειρά του για το μέλλον

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Θαναηλάκης εντάσσεται στο δυναμικό του Alpha και είναι έτοιμος να κάνει το δικό του Deal!

Σε κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ ότι τον έχουμε συνηθίσει ως τώρα, ο Γιώργος Θαναηλάκης έρχεται να κάνει την ανατροπή παρουσιάζοντας το πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης!

Ο Alpha τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αρχή και κάθε επιτυχία!», αναφέρει η ανακοίνωση του Alpha για τον Γιώργο Θαναηλάκη.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.