Είδηση για: #

Η ταραχή της Φαίης Σκορδά όταν διάβασε μηνύματα στο κινητό της: Με συγχωρείτε, αυτή τη στιγμή…

18 Ιουνίου 2024, 3:19 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Η ταραχή της Φαίης Σκορδά όταν διάβασε μηνύματα στο κινητό της: Με συγχωρείτε, αυτή τη στιγμή...

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Fay’s Time». «Με συγχωρείτε απλώς αυτή τη στιγμή τρέμω. Θα εξηγήσω το γιατί σε λίγο» είπε αρχικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, χωρίς ωστόσο να εξηγεί στους τηλεθεατές τι έχει συμβεί.

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι μια φίλη της, τής έστειλε κάποια μηνύματα από δική της κακοποίηση και μερικά μηνύματα μέσω των οποίων εξηγούσε τους λόγους που δε μίλησε γι’ αυτή.

«Με συγχωρείτε, θέλω να κάνω μία αναφορά ενός λεπτού. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ένας δικός μου άνθρωπος, μια φίλη μου, δεν είναι φίλη μου που κάθε μέρα συναντιόμαστε, αλλά είναι φίλη αρκετών ετών, που ο άνδρας της είναι γνωστός στον δικό του χώρο, μου έστειλε κάποια μηνύματα και κάποιες φωτογραφίες. Κράτησα μόνο 2-3 μηνύματα, προφανώς, αν και η ίδια δεν έχει θέμα, δεν θα δείξω τις φωτογραφίες.

Μου γράφει, “είμαστε πολλές, που μας παρακαλούσαν οι γιατροί με δάκρυα στα μάτια να καταγγείλουμε και σκεφτόμασταν τον κοινωνικό στιγματισμό των παιδιών μας από έναν πατέρα κακοποιητή”. Αυτό είναι που σταματάει πολλές γυναίκες. Είναι η κοινωνία, που θα λέει “ο μπαμπάς σου που έδειρε τη μαμά σου”. Αυτό σταματάει τα θύματα να μιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη. Η συγκεκριμένη είναι και πάρα πολύ οικονομικά ανεξάρτητη. Δεν έχει να κάνει ούτε με τις σπουδές, ούτε με την καλλιέργεια» σημείωσε η Φαίη Σκορδά. 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.